TFF Başkanı hedefini açıkladı

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, A Milli Takım'ın, 19. Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Ermenistan ve Belçika ile yapacağı maçlardaki hedefinin 6 puan olduğunu söyledi. A Milli Takım'ın Ali Sami Yen Stadı'nda bu akşam gerçekleştirdiği an

TFF Başkanı hedefini açıkladı
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, A Milli Takım'ın, 19. Dünya Kupası Avrupa elemelerinde Ermenistan ve Belçika ile yapacağı maçlardaki hedefinin 6 puan olduğunu söyledi.

A Milli Takım'ın Ali Sami Yen Stadı'nda bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanı izleyen Mahmut Özgener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonası finallerini çok güzel bir biçimde tamamladıklarını ve yeni bir heyecanın başladığını söyledi. Özgener, "Bu milli heyecanı çok özlemiştik. Şimdi heyecan yeniden başlıyor.

2 maç üst üste oynayacağız. Ermenistan ve Belçika maçlarında hedefimiz 6 puan. Avrupa Şampiyonu olan İspanya ile liderlik mücadelesi vereceğiz. B grupta lider olarak DünyaKupası'na katılmak istiyoruz. Hedefimiz, Avrupa Şampiyonası'ndan sonra daha da büyüdü. Avrupa Şampiyonası'nda ilk 4 takım arasında kaldık. Şimdi Dünya Kupası'nda da iyi şeyler yapmamız lazım'' dedi.

Ermenistan maçının yalnızca bir futbol mücadelesi olduğuna dikkat çeken Özgener, ''Sporda politikanın yeri yok. Ümit Milli Takımımız daha önce Ermenistan'da 2 kez maç yaptı ve çok iyi ağırlandı. A Milli Takımımızın bu ilk maçı. Onların da en iyi şekilde ağırlanacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor