TFF 3.Lig dosyası

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Araklıspor'un asbaşkanı Burhan Eyüpoğlu, Sürmenespor'a 0-0 berabere biten maçın hakkının 1 puan olduğunu söyledi. Eyüpoğlu, iki takımın da maçta kontrollü bir futbol oynandığını belirterek, ''Dengeli bir maç oldu. İki takı

TFF 3.Lig dosyası

TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Araklıspor'un asbaşkanı Burhan Eyüpoğlu, Sürmenespor'a 0-0 berabere biten maçın hakkının 1 puan olduğunu söyledi.

Eyüpoğlu, iki takımın da maçta kontrollü bir futbol oynandığını belirterek, ''Dengeli bir maç oldu. İki takım da 3 puanı hak etmedi, maçın hakkı 1 puandı'' dedi.

Sürmenespor'un, kendilerine karşı sezonun en iyi futbolunu oynadığını iddia eden Eyüpoğlu, ''Maçın sonlarına doğru iyi pozisyonlar buldular. Önümüzde, Bafra Belediyespor maçı var. Yükselmek için rakibimizi deplasmanda yenmemiz gerekiyor. Çok kritik bir maç olacak, bu yarışta var olmak için kazanmamız gerekiyor. Sürmenespor maçında kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek zorundayız'' diye konuştu.

-SÜRMENESPOR-

TRABZON (A.A) - 4. Grup takımlarından Sürmenespor'un teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, Araklıspor ile 0-0 berabere kalınan maçta, rakip kalede gol pozisyonu bulduklarını, ancak gol atamadıklarını söyledi.

Bankoğlu, futbolcularının Araklıspor karşısında doğru işler yaptığını belirterek, ''Saha içinde ve dışında dostluk içinde geçen bir maç oldu. 90 dakika boyunca oyuncularımın ortaya koyduğu performanstan son derece memnun kaldım. Oyuna hakim taraf bizdik. Kalemizde az pozisyon verdik, rakip kalede pozisyonlar bulduk ama golü bulamadık'' dedi.
Bankoğlu, şunları kaydetti:
''Gönül isterdi ki, bu maçtan iki takımdan biri galip gelsin ama dostluk içerisinde geçen maç, skora yansıdı. Biz doğru işler yaparak, daha iyi yerlere geleceğiz. Ligde 1. periyotun bitmesine 6 maçımız kaldı. Bu maçlardan alabileceğimiz tüm puanları almaya çalışacağız. Haftaya, sahamızda Demirçelik Divriğispor maçı var. Rakibimiz ligin en son sırasında, ancak bizim amacımız belli, galip gelmek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor