TFF 3. Lig'de kim ne dedi?

ARSİNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TEKELİOĞLU: ''SAHAMIZDA 2 PUAN KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ'' TRABZON - TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Trabzon Yalıspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'un teknik direktörü Suat Tekelioğlu, ''Sahamızda 2 puan kaybettiğimiz için ü

TFF 3. Lig'de kim ne dedi?

ARSİNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ TEKELİOĞLU: ''SAHAMIZDA 2 PUAN KAYBETTİĞİMİZ İÇİN ÜZGÜNÜZ''
TRABZON - TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Trabzon Yalıspor ile 1-1 berabere kalan Arsinspor'un teknik direktörü Suat Tekelioğlu, ''Sahamızda 2 puan kaybettiğimiz için üzüntülüyüz'' dedi.

Tekelioğlu, Trabzon Yalıspor karşılaşmasına iyi hazırlandıklarını ve yeni göreve geldiği için kendisinin de ilk kez takımının başında olduğunu belirterek, karşılaşmanın, ligdeki konumları itibariyle mutlaka kazanmaları gereken bir maç olduğunu söyledi.

Maça iyi başlayıp öne geçmeyi başardıklarını ifade eden Tekelioğlu, şöyle konuştu:
''Seyircimiz önünde oyuna hakim olan taraftık, golümüzden sonra da rakip kalede ataklarımız oldu. İlk yarının bitimine 5 dakika kala yediğimiz gol ile skora denge geldi. İkinci yarıda ise galip gelmemiz için gol bulmamız gerekiyordu. Çok istediğimiz o golü bir türlü atamadık. Sahamızda 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz''

Tekelioğlu, ''Trabzon Yalıspor karşılaşmasında alacağımız galibiyetle ligde alt sıralardan biraz olsun kurtulmayı istedik ama başaramadık'' diye konuştu.

SÜRMENESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KARSLI: -''LİGDE KALMA MÜCADELESİ VEREN BİR TAKIM OLARAK ÇOK ÖNEMLİ 3 PUAN ALDIK''

TRABZON - TFF 3. Lig 4. Grup'ta sahasında Yimpaş Yozgatspor'u 2-0 yenen Sürmenespor'da, teknik direktör Turgay Karslı, ligde kalma mücadelesi veren bir takım olarak çok önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Karslı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta deplasmanda Bulancakspor karşısında bir kazaya uğradıklarını belirterek, ''Mutlak kazanmamız gereken maçta talihsiz bir şekilde yenilmiştik. Bu maçtan gerekli dersleri çıkardık ve Yimpaş Yozgatspor karşısında çok daha dikkatli olmamız konusunda futbolcularımı uyardım'' dedi.

Futbol oynayan takımlara karşı iyi futbol sergileyerek sonuca gitmeyi başardıklarını ifade eden Karslı, ''Rakiplerimiz futbol oynamak istemeyip de savunma ağırlıklı oynuyorsa böyle takımlara karşı sonuca gitmekte zorlanıyoruz. Rakibimiz Yimpaş Yozgatspor da bu maçta savunma ağırlıklı değil de açık futbol oynadılar. Biz de böylesine zorlu takımı 2-0 yenerek ligde kalma adına çok önemli 3 puan aldık. Sahamızda kazanamıyorduk, şeytanın bacağını kırdık, futbolcularıma da bu galibiyetle güven geldi. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum'' diye konuştu

TRABZON YALISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ KASTAN: -''ARSİNSPOR KARŞISINDA BERABERE KALARAK, LİGDE YUKARILARA ÇIKMAYI HEDEFLEYEN BİR TAKIM OLARAK, BÜYÜK FIRSAT KAÇIRDIK''

TRABZON - TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Arsinspor ile 1-1 berabere kalan Trabzon Yalıspor'un teknik direktörü Osman Kastan, ligde yukarılara çıkmayı hedefleyen bir takım olarak bu maçta berabere kalarak büyük fırsat kaçırdıklarını söyledi.

Kastan, AA muhabirine, geçen hafta sahalarında Kastamonuspor ile berabere kaldıkları için Arsinspor maçına bir telafi gözüyle baktıklarını belirterek, ''Kaybettiğimiz 2 puanı bu maçta galip gelerek, telafi etmeyi düşünüyorduk. İki takım da zaman zaman iyi oynadı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında ise ağırlığımızı oyuna koyduk. 85. dakikada yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanabilseydik 3 puanı alan taraf olacaktık, ama olmadı, bir puanla yetinmiş olduk'' dedi.

İki haftadır berabere kalarak çok önemli 4 puan kaybettiklerini ifade eden Kastan, ''Haftayı maç yapmadan geçireceğimiz için Arsinspor maçı bizler için önemliydi. Arsinspor karşısında berabere kalarak, ligde yukarılara çıkmayı hedefleyen bir takım olarak, büyük fırsat kaçırdık'' şeklinde konuştu.

ARAKLISPOR KULÜBÜ BAŞKANI ÖZDERYA: -''HEDEFİMİZ 2. LİGE ÇIKMAK''

TRABZON - TFF 3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Araklıspor'un kulüp başkanı Mehmet Özderya, hedeflerinin 2. Lig olduğunu söyledi.

 Özderya, yaptığı açıklamada, bu haftayı maç yapmadan geçireceklerini belirterek, ''Ligde Pazarspor'un ardından ikinci sıradayız. Önümüzde 4 maç var. Zirve mücadelesi veren takımlara göre fikstür olarak daha avantajlı bir durumdayız. Hedefimiz 2. lige çıkmak. Bu hedefimiz için ilk planda maçlarımızın hepsini kazanıp play-off grubuna lider gitmek istiyoruz'' dedi.

 Haftaya sahalarında komşu ilçe takımı Sürmenespor ile karşılaşacaklarını belirten Özderya, şunları ifade etti:

''Bu maçtan galip gelerek rakibimiz Pazarspor'un puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Sürmenespor maçı hedefimize ulaşabileceğimiz 4 maçtan birisi. Takım olarak iyi bir seri yakaladık, uzun süredir yenilmeyen bir takımımız var. Umarım son 4 maçta da yenilmeyerek amacımıza ulaşırız.''

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler