TFF 2.ve 3. Lig dosyası

OFSPOR, TEKNİK DİREKTÖR FATİH ERKAN ROŞAN İLE ANLAŞTI  TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Ofspor, teknik direktör Fatih Erkan Roşan ile anlaştı.      Kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, Gürsel Kılıç ile yollarının ayrılmasından sonra teknik direktör

TFF 2.ve 3. Lig dosyası

OFSPOR, TEKNİK DİREKTÖR FATİH ERKAN ROŞAN İLE ANLAŞTI

 

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Ofspor, teknik direktör Fatih Erkan Roşan ile anlaştı.

    

Kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, Gürsel Kılıç ile yollarının ayrılmasından sonra teknik direktör arayışlarında bulunduklarını ve Fatih Erkan Roşan ile 1,5 yıllığına anlaşma sağladıklarını söyledi.

    

Roşan ile uzun süreli çalışmayı düşündüklerini ifade eden Okumuş, ''Yeniden bir yapılanmaya gidiyoruz. Kulübün menfaatleri doğrultusunda ileride zaman ne gösterecek onu bilemeyiz. Tabii ki biz de istikrardan yanayız. Maalesef istikrarı bazen bozuyoruz. Saha sonuçları maalesef istediklerimizi yapmamızı engelliyor'' dedi.

    

Hafta sonu zirvedeki rakiplerin puan kaybetmesiyle zirve yolunda umutlandıklarını ifade eden Okumuş, ''Lider Trabzon Karadenizspor ile 9 puan, Çankırı Belediyespor ile aramızda 6 puan fark var. Bu takımlarla da karşılaşmalar yapacağız. Rakiplerimizin maç fazlalığı olduğu da dikkate alınırsa aramızda büyük bir farkın olmadığı görülür'' diye konuştu.

 

ARSİNSPOR GENEL SEKRETERİ ŞAHİN:

''LİGDE KALABİLMEK İÇİN SONUNA KADAR

MÜCADELEMİZİ VERECEĞİZ''

 

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Akçaabat Sebatspor'a 1-0 yenilen Arsinspor'da, genel sekreter Muammer Şahin, ligde kalabilmek için sonuna kadar mücadele vereceklerini söyledi.

    

Şahin, yaptığı açıklamada, Arsinspor olarak ligde hiç arzu etmedikleri bir yerde olduklarını belirterek, ''Ligde kalma umudumuz çok azaldı ama biz ligin sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz'' dedi.

    

Akçaabat Sebatspor maçına 3 puan parolasıyla çıktıklarını ve yakaladıkları gol pozisyonlarını değerlendiremediklerini ifade eden Şahin, ''Basit bir hatadan kalemizde golü gördük. Oyunun sonlarına doğru yediğimiz bir şansız golle mağlup olduk. Bu maçtan 3 puan alsaydık umutlarımız daha da artacaktı. Ama olmadı ligde kalma şansımız azaldı. Kalabilmemiz içinde artık hiç puan kaybetmememiz gerekiyor. İşimiz kolay değil. Ligde kalabilmek için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz'' diye konuştu.

    

Bu hafta sahalarında Ofspor ile karşılaşacaklarını kaydeden Şahin, ''Önümüzde Ofspor maçı var. Bunun hazırlıklarına bugün başladık. Takımda sakat Ahmet Şentürk'ün dışında eksik futbolcu bulunmuyor. Bu maçta iyi futbol oynayarak kazanmak istiyoruz'' dedi.

 

 

SÜRMENESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BANKOĞLU:

 ''GÜMÜŞHANE KARŞISINDA OYNANAN FUTBOLDAN

SON DERECE MEMNUNUM''

 

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Gümüşhanespor ile 1-1 berabere kalan Sürmenespor'da, teknik direktör Mustafa Bankoğlu, rakipleri karşısında oynanan futboldan son derece mutlu olduğunu söyledi.

    

Bankoğlu, yaptığı açıklamada, futbolcuları Sinan Yürük'ün maçtan bir gün önce kalp krizi geçirdiğini anımsatarak, ''Futbolcularım, Sinan için oynadı. Öncelikle alacağımız galibiyeti Sinan'a hediye edecektik'' dedi.

    

Maça iyi başladıklarını ve takım olarak çok iyi olduklarını ifade eden Bankoğlu, şunları kaydetti:

     ''Deplasmanda Gümüşhanespor'a karşı 1-0 öne geçtik. 45 dakikada defansımızın hatasıyla rakip penaltı kullandı ve eşitliği sağladı. İkinci yarıda bir çok gol pozisyonlarına girdik ama değerlendiremedik. Oyundan son derece memnunum, seyredenlere güzel bir futbol seyrettirdiğimize inanıyorum.''

 

ARAKLISPOR BAŞKAN YARDIMCISI ŞAHİNTÜRK:

 ''GALİP GELEREK İKİNCİ YARIYA MORALLİ BAŞLAMIŞ OLDUK''

 

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında D.Ç Divriğispor'u 3-0 yenen Araklıspor'da, başkan yardımcısı Adem Şahintürk, ikinci yarıya moralli başladıklarını ifade etti.

    

Şahintürk, yaptığı açıklamada, komşu ilçe takımı Sürmenespor'un futbolcusu Sinan Yürük'ün kalp krizi geçirmesinden dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

    

Araklıspor'un saha zemini kötü olduğu için maçlarını Trabzon Yavuz Selim Sahası'nda oynamaya başladığını belirten Şahintürk, şunları kaydetti:

     ''Daha önce sahamızdan dolayı maç kaybediyorduk, dışarıda ise maç kazanıyorduk. Bu sorunu da ortadan kaldırdık. D.Ç Divriği maçında 90 dakika pres yapan, mücadele eden bir takım vardı, bu da bizi sevindirdi ve 3 puanı 3 golle aldık. Ligin ikinci yarsının ilk maçı olduğu için bu maç önemliydi. Böylece galip gelerek ikinci yarıya moralli başlamış olduk.''

    

Önlerinde Sürmenespor ve Erzincan maçlarının olduğunu kaydeden Şahintürk, ''Her maçımıza final havasında çıkacağız. Bu iki maçtan alacağımız puanlarla önümüzü daha rahat görmüş olacağız'' dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor