TFF 2.ve 3. Klasman Ligi dosyası

OFSPOR KULÜBÜ BAŞKANI SARAL: ''GRUBU BİRİNCİ SIRADA TAMAMLAYARAK PLAY-OFF'A KATILMAK İSTİYORUZ'' TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, amaçlarının grubu birinci sır

TFF 2.ve 3. Klasman Ligi dosyası

OFSPOR KULÜBÜ BAŞKANI SARAL: ''GRUBU BİRİNCİ SIRADA TAMAMLAYARAK PLAY-OFF'A KATILMAK İSTİYORUZ''

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu deplasmanda Akçaabat Sebatspor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp başkanı Ercan Saral, amaçlarının grubu birinci sırada tamamlayarak Play-off'a katılmak olduğunu söyledi.

Saral, yaptığı açıklamada, geçen hafta Çankırı Belediyespor ile uzatmalarda attıkları gol ile 1-1 berabere kalarak bir puan aldıklarını anımsatarak, ''Çankırı'ya 3 puan için gittik. Hakem gol olmayan bir pozisyonda orta sahayı gösterdi, maçta 1-0 geri düştük. Uzatmalarda beraberlik golünü bulduk. Zorlu deplasmanda 1 puan aldığımız için mutluyuz'' dedi.

Önlerindeki maçları kazanacaklarını ve rakiplerinin de puan kaybetmesini bekleyeceklerini ifade eden Saral, şöyle devam etti:
''Maçlarımızı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzde Akçaabat Sebatspor maçı var. Rakibimiz iyi bir takım, oynadığı oyun ve aldıkları skorlarla bunu gösteriyor. Bu maça çok ciddi bir şekilde hazırlanacağız. Amacımız bu maçta 3 puan alarak yolumuza devam etmek. İki kardeş takımın mücadelesinde bir sıkıntı yaşanmasını istemiyoruz. Hak eden ve iyi oynayan kazansın. İlk yarıda lige iyi başlamıştık ve bazı sorunlardan dolayı geri düşmüştük, Klasman Grubu'na iyi başladık ve böyle devam etmek istiyoruz. Grubu birinci sırada tamamlayarak play-off'a katılmak istiyoruz.''

ARAKLISPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ DEMİRKANLI: ''BULANCAKSPOR GALİBİYETİYLE BİR HAFTA ÖNCEKİ YENİLGİYİ TELAFİ ETTİK'' 

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda deplasmanda Bulancakspor'u 1-0 mağlup eden Araklıspor'da, teknik direktör Bülent Demirkanlı, alınan bu galibiyetle bir hafta önceki yenilgiyi telafi ettiklerini söyledi.

Demirkanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulancakspor maçında futbolcularının adeta gol kaçırma rekoru kırdığını belirterek, ''Çok iyi oynadık ve çok gol pozisyonuna girdik. Rakibimizin 70. dakikada 10 kişi kalmasından sonra da rakip kalede çok pozisyon bulduk, ancak birini değerlendirebildik. Maçın skoru daha da farklı olabilirdi'' dedi.

Önceki hafta sahalarında Erzincanspor'a talihsiz bir şekilde yenildiklerini anımsatan Demirkanlı, ''Bulancakspor galibiyetiyle bu yenilgiyi telafi ettik. Futbolcularımın üzerinde Erzincanspor maçından kalan moral bozukluğu, bu galibiyetle ortadan kalktı'' diye konuştu.

Demirkanlı, lider Kastamonuspor ile aralarında 10 puan fark bulunduğunu kaydederek, ''Gümüşhanespor ve Kastamonuspor maçlarını evimizde oynayacağız. Bu iki maçımızı aldığımız takdirde iddialı duruma geleceğiz, şansımız devam ediyor'' dedi.

AKÇAABAT SEBATSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BATUR: -''OFSPOR İLE YAPACAĞIMIZ MAÇIN TRABZON DERBİSİNE YAKIŞIR ŞEKİLDE GEÇMESİNİ İSTİYORUZ'' 

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu Ofspor ile karşılaşacak olan Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, bu maçın Trabzon derbisine yakışır şekilde geçmesini istediklerini söyledi.

Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde son karşılaşmalarda alınan sonuçların, yapacakları Ofspor maçının önemini artırdığını belirterek, ''Özellikle ligin alt kısmında bulunan takımların ne zaman ne yapacakları belli olmuyor. Bu da bizim çok daha dikkatli olmamamızı gerektiriyor. Her ne olursa olsun haftayı maç yapmadan geçirmemize rağmen ligde yerimiz değişmedi'' dedi.

Güzel bir ekipleri olduğunu ve iyi futbol ortaya koyduklarını ifade eden Batur, ''Bu iyi futbolun karşılığını da son 3 maçımızda 9 puan toplayarak aldık'' diye konuştu.

Sahalarında oynayacakları Ofspor maçının, Trabzon derbisine yakışır şekilde geçmesini istediklerini vurgulayan Batur, şunları kaydetti:
''Bu karşılaşma her iki takım için de önemli. Biz karşılaşmadan 3 puan ile ayrılmayı hedefliyoruz. Özellikle kendi sahamızda maç kaybetmek istemiyoruz. Kaybetmememiz gereken maçlardan biri de Ofspor maçı. Taraftarımızın da maça gelerek bizi desteklemesini bekliyoruz. Hiçbir taşkınlığa meydan vermeden gerçek taraftar olduklarını göstereceklerine inanıyorum. Biz aynı yörenin takımlarıyız, aramızda ayrım olmamalı.''

ARSİNSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI BEKTAŞOĞLU: ''TRABZON KARADENİZ'U YENEREK GALİBİYET SERİMİZİ DEVAM ETTİRMEK İSTİYORUZ'' 

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Trabzon Karadenizspor ile karşılaşacak Arsinspor'da, kulüp asbaşkanı Şeref Bektaşoğlu, grupta ilk maçta farklı yenildikleri rakiplerini bu kez mağlup ederek, galibiyet serilerini devam ettirmek istediklerini söyledi.

Bektaşoğlu, takım olarak hiç arzu etmedikleri bir yerde olmalarının kendilerini üzdüğünü belirterek, ''Son 2 hafta galip geldik ve kötü gidişimize 'Dur' diyebildik. Bu galibiyetlere ihtiyacımız vardı'' dedi.

Trabzon Karadenizspor ile yapacakları maçta puan kaybına tahammülleri olmadığını ifade eden Bektaşoğlu, ''Klasman grubunun ilk maçında rakibimize 6-1 gibi farklı bir skorla yenilmiştik. İlk maçta yenildiğimiz rakibimizi yenerek, hem o maçın rövanşını almak hem de galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Düşme potasından yukarılara çıkmak için bu maçı kayıpsız geçirmeliyiz'' diye konuştu.

-SÜRMENESPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BANKOĞLU: -''KASTAMONUSPOR'DAN ÇEKİNMİYORUZ, EN AZ 1 PUAN ALMAK İSTİYORUZ''

TFF 3. Lig 4. Klasman Grubu'nda yarın deplasmanda Kastamonuspor ile karşılaşacak Sürmenespor'un teknik direktörü Mustafa Bankoğlu, rakiplerinden çekinmediklerini ve en az 1 puan almak istediklerini söyledi.

Bankoğlu, takım olarak ortaya konulan futboldan son derece memnun olduğunu belirterek, ''Genç futbolcuları kazanmak gayreti içindeyiz. Fatih, Çağdaş, Özgür, Reha, Mustafa, Esat ve kaleci Gökhan gibi genç oyuncularımıza görev verdim. İlk kez profesyonel olan bu oyuncuları bu sezon kazandık. Kendilerine verilen şansı iyi değerlendirdiler ve yüzümüzü kara çıkartmadılar'' dedi.

 

Kastamonuspor ile yapacakları karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını belirten Bankoğlu, ''Amacımız, bu maçta da iyi futbol oynamak. İyi futbol oynadığımızda bunu skora da yansıtacağımızı düşünüyorum. Lider Kastamonuspor'dan çekinmiyoruz, bu maçtan en az 1 puan almak istiyoruz'' diye konuştu.

Sürmenespor'da, Mahir ve Abdullah'ın sakatlıkları nedeniyle Kastamonuspor maçında görev alamayacakları bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor