TFF 2. ve 3. Lig'de son durumlar

OFSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI OKUMUŞ: -''PURSAKLARSPOR DEPLASMANINDAN 3 PUAN ALACAĞIZ'' TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Pursaklarspor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, rakipleri karşısında 3 puan alacaklarını söyledi. Okumuş

TFF 2. ve 3. Lig'de son durumlar


OFSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI OKUMUŞ: -''PURSAKLARSPOR DEPLASMANINDAN 3 PUAN ALACAĞIZ''

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Pursaklarspor ile karşılaşacak Ofspor'da, kulüp asbaşkanı Ahmet Okumuş, rakipleri karşısında 3 puan alacaklarını söyledi.

Okumuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta beraberlik aldıkları Trabzon Karadenizspor maçında iyi oynadıklarını, ancak galibiyeti kaçırdıklarını belirtti.

Hafta sonu ligin alt sıralarından kendileri gibi kurtulmaya çalışan Pursaklarspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Okumuş, ''Çok zor maç olacak. Geçen hafta da Akçaabat Sebatspor'u deplasmanda yendiler ve bizim maça moralli çıkacaklardır. Biz de hocamız Mehmet Birinci ile zor deplasmanlardan puan aldık. Pursaklar deplasmanından da 3 puan alacağız'' diye konuştu.

Of'un sadece bir takımının bulunduğunu kaydeden Okumuş, ''13 yıldan beri bu kulübün içindeyiz. Of halkı takımına sahip çıkmalı. Biz de maddi ve manevi olarak yorulduk. Her zamankinden çok desteğe ihtiyacımız var'' diye konuştu.


TRABZON KARADENİZSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI AKYÜZ: -''HEDEFİMİZ GRUBU İLK 3 TAKIM İÇİNDE BİTİRMEK''

TFF 2. Lig 3. Grup'ta hafta sonu sahasında Tokatspor ile karşılaşacak olan Trabzon Karadenizspor'un kulüp asbaşkanı Aytaç Akyüz, hedeflerinin ligi ilk 3 takım arasında bitirmek olduğunu söyledi.

Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Ofspor karşısında önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''İki haftadır üst üste galip geliyorduk. Üçüncü maçımızda Ofspor karşısında berabere kalarak, zirve yolunda önemli 2 puan kaybettik. Ama Ofspor maçı bizim için geride kaldı. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağımız Tokatspor maçını düşünmeye başladık'' dedi.

Maçın hazırlıklarına bugün başladıklarını ifade eden Akyüz, ''Bu maç bizim için çok önemli. Rakibimiz ligde bizim bir puan önümüzde. Bu maçı kazandığımız takdirde önlerine geçeceğiz. Bu maçı kazanarak, tekrardan çıkışa geçmek istiyoruz. Hedefimiz bu ligi ilk 3 takım arasında bitirmek'' diye konuştu.

TFF 3. LİG'DEN KISA KISA –

TRABZON YALISPOR KULÜBÜ BAŞKANI KARA: ''SÜRMENESPOR KARŞISINDA 3 PUAN ALMAK İÇİN SAHADA SAVAŞACAĞIZ''

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Sürmenespor ile karşılaşacak olan Trabzon Yalıspor'da, kulüp başkanı Engin Kara, Trabzon takımlarıyla hep dost olduklarını, ancak sahada ise 3 puan almak için savaşacaklarını söyledi.

Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Araklıspor karşısında ikinci yarı tek kale oynadıklarını belirterek, ''Gol yollarındaki beceriksizliğimizden dolayı gol atamadık. Eksik oyuncularımızın oluşu da bizi etkiledi. Sahadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldık'' dedi.

Deplasmanda karşılaşacak oldukları Sürmenespor maçında hedeflerinin 3 puan olduğunu kaydeden Kara, şunları söyledi:

 ''Trabzon takımlarıyla hep dostuz, ama sahada 3 puan için savaşacağız. 12 maçta 8 beraberlik, 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet aldık. Grupta en az mağlubiyeti olan takımız. Basit hatalardan bugüne kadar puanlar kaybettik. Düşündüğümüz gibi olsaydı, en az 25 puanla liderdik. Bu ligde yeniyiz. İlk hedefimiz bu ligde kalmak olacaktır. Bu da bizim için bir başarı sayılır. Takımda 16-17 amatör oyuncumuz var. Diğer takımlara göre daha çok amatörden gelen oyuncuya sahibiz. Bu oyuncularla ligde iyi işler yapmak için gayret sarfediyoruz.''

  -SÜRMENESPOR, YALISPOR MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI-

    

4. Grup'ta hafta sonu Arsinspor deplasmanından 1 puanla dönen Sürmenespor, Yalıspor maçının hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik direktör Turgay Karslı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Pazarspor, Kastamonuspor ve Arsinspor maçlarında son dakikalarda yedikleri gollerle toplam 6 puan kaybettiklerini ifade ederek, ''Maçlarda mücadele anlamında bir eksikliğimiz olmadığı kanaatindeyim, ama son 3 haftadır yediğimiz son dakika golleriyle 6 puan kaybımız oldu. Bu kayıplarımızı asgariye indirmek ve son dakika sendromunu üzerimizden atmak için bundan sonra daha dikkatli olmalıyız. Alacağımız bir 3 puan üzerimizdeki baskıyı önemli ölçüde azaltacaktır. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz'' dedi.

Gün geçtikçe kolektif futbol anlayışında önemli yol aldıklarını belirten Karslı, ''Futbolcularımızın bireysel yeteneklerini takım oyununa çevirmedeki çalışmalarımızın semeresini almaya başladık. Oynayacağımız maçlarda tempomuzu daha da artırarak takımımızın gerçek gücünü ortaya koyacağız. Takımın yakalamış olduğu performansı koruyarak ve geliştirerek grubumuzda gerçek yerimizi bulacağız'' diye konuştu.

 -ARAKLISPOR'DA HEDEFTEN SAPMA YOK-

  4. Grup'ta hafta sonu sahalarında Bafra Belediyespor ile karşılaşacak olan Araklıspor'da, kulüp asbaşkanı Adnan Çebi, Araklıspor'da hedeften sapma olmadığını söyledi.

Çebi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Trabzon Yalıspor ile berabere kalarak önemli puan kaybettiklerini belirterek, ''Trabzon Yalıspor karşısında oynanan oyundan memnun değiliz. Rakibimiz karşısında alacağımız galibiyetle liderlik koltuğuna oturabilirdik, ama berabere kalarak büyük fırsat teptik. Bu konuda futbolcularımızı uyaracağız, sorunlar nelerdir konuşacağız'' dedi.

Bu sezon statlarında yapılan çalışmadan dolayı sahalarında hiç maç yapamadıklarını kaydeden Çebi, ''Bu haftaki Bafra Belediyespor maçına stadımız yetiştirilmeye çalışılıyor. Rakibimizin 2 puan önündeyiz. Bu maçtan kesinlikle 3 puan almak zorundayız. Alacağımız 3 puan ile zirveye yerleşmeyi hedefliyoruz. Araklıspor'da hedeften sapma yok. Bu gruptan lider olarak çıkmayı istiyoruz. Bütün gayretimiz ve çalışmalarımız bu yönde'' diye konuştu.

  -ARSİNSPOR-

 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacak olan Arsinspor'da, kulüp asbaşkanı İrfan Keleş, ligin ilk devresinde şansız bir şekilde mağlup oldukları rakiplerini bu kez yenmek istediklerini söyledi.

Keleş, son dönemlerde istedikleri sonuçları bir türlü alamadıklarını belirterek, ''Son 3 haftada 1 puan aldık. Geçen hafta da sahamızda 2-0 öne geçtiğimiz maçta, yenik duruma düştük. Uzatma dakikalarında attığımız gol ile de 1 puan aldık. Bu hafta sonu deplasmanda Gümüşhanespor ile karşılaşacağız. Bu maçta hesaplarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz'' dedi.

Yönetim ve teknik heyetin Gümüşhanespor maçı öncesi futbolcuların moral ve motivasyonunu arttırmak için sıkı bir çalışma içerisine girdiğini ifade eden Keleş, ''Gümüşhanespor engelini kayıpsız geçmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Ligin ilk yarısında şanssız bir şekilde mağlup olduğumuz Gümüşhanespor'dan rövanşı almak istiyoruz. Zor maç olacak, ama galibiyetten başka bir düşüncemiz yok. Kaç haftadır galip gelemiyoruz, bu maçta özlediğimiz galibiyete ulaşacağız'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler