TFF 2. ve 3. Lig dosyası

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın oynanılacak maçlar öncesi takımlarla ilgili son bilgiler, kim ne dedi? OFSPOR KULÜBÜ BAŞKANI SARAL: -''ÇORUMSPOR KARŞISINDA TEK DÜŞENCEMİZ 3 PUAN'' TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacak olan Ofspor'

TFF 2. ve 3. Lig dosyası

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın oynanılacak maçlar öncesi takımlarla ilgili son bilgiler, kim ne dedi?

OFSPOR KULÜBÜ BAŞKANI SARAL: -''ÇORUMSPOR KARŞISINDA TEK DÜŞENCEMİZ 3 PUAN''

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Çorumspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, bu maçta tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu söyledi.

Saral, Çorumspor maçının kendileri için çok önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, ''Bizler için bu maç dönüm noktası. Bu anlamda çok önemli bir karşılaşma. Kazanmak zorundayız, kazanmaktan başka hiçbir düşüncemiz yok, tek düşüncemiz 3 puan. Bu maçın hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürdük. Allah nasip ederse yarın bu maçı kazanarak 3 puanla Trabzon'a dönmek istiyoruz'' dedi.

Bu maçı kazandıkları takdirde zirve yolunda çok büyük avantaj yakalayacaklarını ifade eden Saral, ''Bir maç eksiği bulunan rakibimiz Çorumspor ile puanlarımız eşit. Ne bir beraberlik ne de bir yenilgi aklımızın ucundan dahi geçmiyor. Biz bir hafta maç yapmayacağız, onlar eksik maçlarını oynayacak, kazanırsalar puan farkını açarlar. Bu sıkıntıyı yaşamamak için mutlaka kazanmalıyız'' diye konuştu.

Grupta il takımlarının hakemleri etkilediğini iddia eden Saral, ''Biz takımımıza güveniyoruz ama hakemler maçları adil yönetmek zorunda. Hakemlerimizin bu maçta bizi ezdirmeyeceğine inanıyoruz, hak eden kazanacaktır'' dedi.

ARSİNSPOR'DAN TOKATSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜNE TEPKİ....

Arsinspor asbaşkanı Şeref Bektaşoğlu, Tokatspor teknik direktörü Namık Altunsoyun açıklamalarına tepki gösterdi.

Bekteşoğlu önceki gün yaptığı açıklamalara dün cevap veren tokatspor teknik patronu Altunsoyun sahadaki maçta pozisyonları nasıl değerlendirdiğini anlamadığını söyledi.

Karşılaşmada pozisyonlara baktığımızda temas olmayan pozisyonda aleyhimize faul veren ve o faul atışı sonrası kalemizde golü gördük. Ayrıca bir korner pozisyonunda maçın hakemi autu gösterirken yardımcısının kararına uyup korner verdiği pozisyon sonrasıda golü kalemizde gördük. Bilmiyorum ama bu pozisyonlarda değerli hocamız nasıl görmedi. Eğer görmedim diyorsa maçın kaseti elimizde var kendisine iletiriz. Ayrıca hakemin hangi kararı tokatspor aleyhine olmuştur bunuda anlamış değlim. Biz tokatsporun galibiyetini kutluyoruz zaten açıklamamda Tokatspor ile ilgili hiç beyanatım olmadı. Ayrıca bir takımın asbaşkanının açıklamalarına bir teknik direktörün cevap vermesini etik bulmuyorum. Ben yine açıklamalarımın arkasındayım. Hakemler bizim tokattaki maçımızda kötü yönetim göstererek yenilgimize neden olmuşlardır.biz maçlarımızda adil yönetim gösteren hakemler istiyoruz.kim ne derse desin il takımları 2 ve 3. liglerde korunuyor bunuda yaşıyoruz” dedi.

Öte yandan yine Tokatta şeref tribününde bizim kulüp başkanımıza ayrılan yeride tasvip etmemiz mümkün değilidir diyen Bektaşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Kulüp başkanları şeref tribününün en önünde ve ortada veya yakın bir yerde oturtulur. Ama ne yazıkki bunu tokatta göremedik.Başkanımızı şeref tribününde en önde en sona bir sandalyeye oturtulmuştur. Bizler Arsine gelen her takımın başkanına ve idarecilerine gösterdiğimiz ilgiyi maalesef çoğu deplasmanlarda göremiyoruz. Bundan sonra deplasmanlarda bize nasıl davranılıyorsa o takıma aynı muameleyi arsinde göstereceğimizin kimsenin şuphesi olmasın.

Bektaşoğlu yarın oynayacakları Çankırı belediye maçında taraftarın desteğiyle iyi futbol oynayarak kazanmak istediklerini sözlerine ekledi..

AKÇAABAT SEBATSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BATUR: -''PAZARSPOR KARŞISINDA İYİ OYNAYIP ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ''

TFF 2. Lig 4. Grup'ta yarın deplasmanda Pazarspor ile karşılaşacak Akçaabat Sebatspor'un teknik direktörü İsmail Batur, iyi oynayıp çıkışlarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

Batur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak son haftalarda çok iyi bir hava yakaladıklarını belirterek, ''Bu olumlu havayı Pazarspor maçında da devam ettirmek istiyoruz. Pazarspor da son dönemde sıkıntı içerisinde ve sanırım yeni bir hocayla maça çıkacak. Hoca değişiklikleri takıma her zaman olumlu yansır. Bu nedenle işimizin zorlaştığı kanaatindeyim'' dedi.
Pazarspor karşısında iyi oynayıp çıkışlarını sürdürmek istediklerini ifade eden Batur, ''Pazarspor bizim komşu takımımız. Futbol adına iyi şeyler yapanın kazanmasını isterim'' diye konuştu.

Batur, kulüp yönetiminin takıma gereken desteği verdiğini kaydederek, ''Yönetim kurulumuzun sporcularımıza olan destekleri artarak devam ediyor. Futbolcuların hak ettikleri primler zamanında veriliyor. Bu da takımımızda morallerin daha da iyi olmasına neden oluyor'' dedi.

Bugün Rize'ye geçecek olan kırmızı-beyazlılarda sakatlığı devam eden Abdullah'ın Pazarspor karşısında forma giyemeyeceği, Mehmet İpek ile Murat'ın durumlarının ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

TRABZON KARADENİZSPOR GENEL SEKRETERİ ALEMDAR: -''TOKATSPOR MAÇINI KAYIPSIZ ATLATMAK ZORUNDAYIZ''

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Tokatspor ile karşılaşacak Trabzon Karadenizspor'un kulüp genel sekreteri Sebahattin Alemdar, rakiplerini yenmek zorunda olduklarını söyledi.

Alemdar, geçen hafta Akçaabat Sebatspor karşısında kötü futbol oynayarak kaybettiklerini, bunu lider Tokatspor'u yenerek telafi etmek istediklerini belirtti.

Ligde üst sıralara daha yanaşmak için bu maçta galibiyetten başka bir sonuç almak istemediklerini ifade eden Alemdar, ''Tokatspor maçını kayıpsız atlatmak zorundayız. İnşallah bu maçta Karadenizpor gerçek futbolunu sahaya yansıtacak ve galip geleceğiz. Geçen hafta üzmüş olduğumuz taraftarımızı lider Tokatspor'u yenerek sevindirmek istiyoruz'' diye konuştu.

ARAKLISPOR FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU DİLBER: -''BAFRA BELEDİYESPOR KARŞISINDA PLANLARIMIZI GALİBİYET ÜZERİNE YAPIYORUZ''

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Bafra Belediyespor karşılaşacak Araklıspor'un futbol şube sorumlusu Şahin Dilber, bu maçta planlarını galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi.

Dilber, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Sürmenespor ile berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini anımsattı ve ''Bafra Belediyespor karşılaşması, Sürmenespor maçında kaybettiğimiz 2 puanı telafi etme açısından çok önemli bir karşılaşma olacak'' dedi.

Bafra Belediyespor maçında en azından bir puan almayı hedeflediklerini ifade eden Dilber, ''Bu maç bizler için dönüm maçı olacak. Her ne kadar en azından 1 puan desek de 3 puan almamız gerekiyor ve planlarımızı galibiyet üzerine yapıyoruz. Futbolcularımız hazırlıklarını hırslı bir şekilde sürdürüyor'' diye konuştu.

SÜRMENESPOR KULÜBÜ BAŞKANI AYDIN: -''D.Ç DİVRİĞİSPOR MAÇINI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUZ''

TFF 3. Lig 4. Grup'ta hafta sonu sahasında Demirçelik Divriğispor ile karşılaşacak Sürmenespor, rakibi karşısında 3 puan ile sahadan ayrılmayı hedefliyor.

Kulüp başkanı Akın Aydın, son haftalarda iyi futbol ortaya koyduklarını, DÇ Divriğispor maçında da güzel futbollarını galibiyetle süslemek istediklerini söyledi.

Geçen hafta Araklıspor maçında birçok gol vuruşundan yararlanamadıklarını ve sahadan beraberlikle ayrıldıklarını ifade eden Aydın, ''Araklıspor karşısında sergilediğimiz güzel futbolu bu kez de tekrarlamak ve maçın sonucuna yansıtmak istiyoruz. Zor bir maç olacak, ancak DÇ Divriğispor maçını kazanacağımıza inanıyoruz'' diye konuştu.

Haber61.net/ AA

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler