Tesisler Trabzonspor'un

TFF Haluk Ulusoy tesislerini TFF'den devir alan Trabzonspor tesislerde hak sahibi olan Trabzon Belediyesi ile de bu gün bir protokol yaparak tesislerinin bulunduğu araziyi de kiraladı. Daha önce Trabzon Belediyesi tarafından TFF ile yapılan 49 yıllık prot

Tesisler Trabzonspor'un
TFF Haluk Ulusoy tesislerini TFF'den devir alan Trabzonspor tesislerde hak sahibi olan Trabzon Belediyesi ile de bu gün bir protokol yaparak tesislerinin bulunduğu araziyi de kiraladı.

Daha önce Trabzon Belediyesi tarafından TFF ile yapılan 49 yıllık protokolle arazi kullanım hakkı TFF'ye verilirken, Trabzon Belediyesi tesisleri TFF'den devralan Trabzonspor'a arazinin de üst kullanım hakkını 49 yıllığına devretti.

Bugün Trabzon Belediye Meclis salonunda yapılan devir törenine Trabzon Belediye başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor Hukuk işlerinden sorumlu yöneticisi av. Ali Sürmen Belediye Başkan yardımcısı ve ASKF genel başkanı B.Cahit Erdem ve ASKF yöneticileri katıldı.

ASKF başkanı Erdem, Trabzonspor'un Haluk Ulusoy tesislerini devralmasından memnunluk duyduklarını belirterek,”Burada en büyük çabayı TFF yönetim kurulu üyesi Süleyman Atal gösterdi.Huzurlarınızda ona teşekkür ediyorum. Bu konuda emeği olanlara da teşekkürler” dedi.

Ardından da Protokole Trabzon Belediyesi adanı Başkan Volkan Canalioğlu imza atarken Trabzonspor adına da Av Ali Sürmen imzayı attı. İmzaların ardından Haluk Ulusoy Kamp eğitim tesislerinin arazisi de 49 yıllığına Trabzonspor'un oldu .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor