"Teröre en tepkili Trabzonludur"

Erdoğan Bayraktar, Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun Ümraniye Fevzi Hoca Tesisleri'nde Trabzonlu iş adamlarına düzenlediği toplantıya katıldı. RTÜK Başkanı Davut Dursun ve iş adamlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Bayraktar, "TOKİ'de çalıştığım 8

"Teröre en tepkili Trabzonludur"

Erdoğan Bayraktar, Trabzon Dernekleri Federasyonu'nun Ümraniye Fevzi Hoca Tesisleri'nde Trabzonlu iş adamlarına düzenlediği toplantıya katıldı. RTÜK Başkanı Davut Dursun ve iş adamlarının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Bayraktar, "TOKİ'de çalıştığım 8,5 yıllık sürede yapmış olduğumuz 4 bin ihalede ve harcamış olduğumuz parada samimi söylüyorum sizlerin başını önüne eğdirecek bir iş yapmadım. Allah bizi şaşırmadı, inşallah bundan sonra da şaşırtmaz. Biz kuru bir sevda için yola çıkmadık. Biz iz

sürüyoruz. İstanbul'u fetheden Fatih'in izini sürüyoruz, Atatürk'ün izini sürüyoruz. Türkiye'nin kalkınmasının, gelişmesinin, muasır medeniyetler seviyesine çıkmasının izini sürüyoruz" dedi.

Trabzon'u İzmir ve Antalya gibi büyük illerle yarışan, lojistik merkezi, ticaret ve kültür merkezi, üniversiteler şehri ve tarihi konumuna yakışır bir konuma getirmek için var gücüyle çalışacağını anlatan Bayraktar, "İstikrar olmadığı dönemlerde Türkiye'de hazinenin boşaldığını, Türkiye'nin IMF'den borcunu kapatmak için borç istediğini biliyoruz. Bugün kasamızda 90 milyar dolar para var. Fotoğrafın küçüğüne değil, büyüğüne bakalım. Son dönemde Türkiye 45 ülke ile vizeleri kaldırdı. Türkiye artık ana aktördür. Kendisine rol biçilen değil, rol koyan bir ülkedir. Ortadoğu, Orta Asya, Kafkaslar yatırım için gözlerini Türkiye'ye dikmiştir. Türkiye'de son 8.5 yılda yatırım ortamı hazırlanmıştır" diye konuştu.

"Teröre karşı en sert tepkiyi gösteren Trabzon'un yiğit insanlarıdır" diyen Bayraktar , "Bu bakımdan Trabzon'da güçlü, kuvvetli olmak istiyorum. Saf bir milletvekili olma derdimiz yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor