Terim'in damadı şike tapelerinde

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Ak Parti Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın yeğeni, aynı zamanda da Fenerbahçeli futbolcu Emre Belezoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı'yla nişanlandı.Gerçek Trabzonsporluların unutmadığı ve haber61.net'in  şike sürec

Terim'in damadı şike tapelerinde

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Ak Parti Grup Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı'nın yeğeni, aynı zamanda da Fenerbahçeli futbolcu Emre Belezoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı'yla nişanlandı.

Gerçek Trabzonsporluların unutmadığı ve haber61.net'in  şike süreci başında"bu günleri unutmayacağız, unutturmayacağız" diyerek sizlere verdiği söz doğrultusunda Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in Volkan Bahçekapılı ile nişanlanmasını sizlere başka bir boyutta duyuruyoruz.

Fatih Terim'in damat adayı Volkan Bahçekapılı ismi 2010-2011 şike süresi içerisinde de gündeme gelmişti.

bilindiği üzere, Fenerbahçe'nin 6-0 galibiyetiyle sonuçlanan Fenerbahçe-Ankaragücü maçından 2 gün önce Ankaragücülü futbolcu Kağan Söylemezgiller'e çekilen mesajı; Emre Belözoğlu'nun, Ekrem Okumuş'un telefonundan çektiği telefon dinlemesine takıldı.

Kağan Söylemezgiller adına yapılan basın açıklamasının ise Fenerbahçeli yöneticiler tarafından hazırlandığı ortaya çıktı. Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun, Ankaragücü spor kulübünün futbolcusu, kendisi gibi Ahmet Bulut'un menajerlik şirketine kayıtlı olan Kağan Söylemezgiller'e 'Blackberry' cep telefonundan mesaj gönderdiği Ekrem Okumuş, 13.05.2011 günü Emre'nin yeğeni Volkan Bahçekapılı ile yaptığı görüşmede "EMRE YAZDI İŞTE. ONLAR VAR BİBİ- EM'DE" diye konuştuğu tespit edilmişti.

Geçmişi hatırlayalım:

F.Bahçe'nin 6-0 kazandığı A.Gücü maçı öncesinde 'Şaka' olarak değerlendirilen SMS'ler şike soruşturması kapsamında araştırılmış ve Eski AK Parti Trabzon Milletvekili Kemalettin Göktaş, tarafından 'Emre Belözoğlu, Ankaragücü forması giyen 3 futbolcuya mesaj attı' diyerek 'şike' iddiası ile suç duyurusunda bulunmasıyla başlayan olaylar üzerine ortalık karışmıştı.

Ayrıca A.Gücü Başkanı Ahmet Gökçek, Emre'nin menajeri Ahmet Bulut'un ortağı Ekrem Okumuş'un telefonundan futbolcuları Kağan Söylemezgiller'e 'Oğlum Kağan Emre abin ben... Aldırıyorum seni buraya. Sakın zorlamayın he' şeklinde mesaj gönderdiğini ve mesajı asıl gönderenin Emre Belözoğlu olduğunu iddia etmişti.

ÖNCE İFADE SONRA SERBEST 
İŞTE bu mesajların kahramanları dün emniyet ve savcılıkta ifade verdi. F.Bahçeli Emre Belözoğlu, A.Gücü oyuncusu Kağan Söylemezgiller ve menajer Ekrem Okumuş ifadeye çağrıldı. Taraflar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Şike dosyasında ise SMS olayıyla ilgili ilginç tespitlere rastlandı:

1) POLİSE GÖRE EMRE YAZDI 
POLİS tespitlerine göre, Kağan Söylemezgiller'in telefonuna gönderilen maça fazla asılmaması mesajını Emre Belözoğlu, Ekrem Okumuş'un telefonundan çekti.

2) BÜLTEN VOLKAN'DAN 
EKREM Okumuş ile Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı bu mesajla ilgili olarak, 'Emre yazdı işte onlar var bibiem de' dedi ve bu konuşma dinlemeye takıldı. Devam eden süreçte, Kağan Söylemezgiller'in adıyla basın açıklaması hazırlandı. Açıklamada herşeyin şaka olduğu belirtildi. Emre Belözoğlu'nun kuzeni olan Volkan Bahçekapılı, hazırlanan açıklamayı Kağan Söylemezgiller'e imzalattı.

3) OLUR AZİZ YILDIRIM'DAN 
Emniyetin iddiasına göre bu basın açıklaması Avukat Sami Dinç aracılığı ile Aziz Yıldırım'a gönderildi. Polise göre Yıldırım'ın olurundan sonra açıklama yapıldı.

Yazıyı hazırlayan kişiler arasında geçen 'Kağan yazıyı gönderdi çocuğun haberi var değil mi, ıslak imzalı bir de onu inkar edemez Başkan'a götürüyorlar şimdi yazıyı' dedikleri dinlemeye takıldı.

4) PLANLARI ÇİZDİLER... 
BİR başka iddiaya göre ise 5 Mayıs 2011 günü de Emre Belözoğlu, Ahmet Bulut ve Ekrem Okumuş, Avukat Sami Dinç'in ofisinde buluştu. Zirvede savcılığa yansıyan olayla ilgili ileriki süreçte sergilenecek hal ve tavırlar, alınacak tedbirler bütün detaylarıyla konuşuldu.

5) YIRTTIN SAHTEKAR!.. 
SON bombaya gelince.. Emniyetin kayıtlarına göre 1 Haziran 2011'de Emre'nin kuzeni Volkan Bahçekapılı ile yaptığı görüşme şöyle:

BAHÇEKAPILI: 'Avukat Sami ile konuştum lehimize ortalık karıştı diyor. Ama diyor Kağan'ın g..... başının oynamaması lazım diyor. Ben de şimdi Barış'ın yanına gidiyorum yani Kağan derse ben böyle bir yazı vermedim diye kamera kayıtları, telefon görüşmeleri var tabii inkar etmemesi lazım. Bundan da yırttın sahtekar' 
EMRE BELÖZOĞLU: 'Niye yırtmayacağım i.... ne yapmışız da yırtmayacağım!..'

Islak imzalı onu inkar edemez
Ahmet Bulut ile Volkan Bahçekapılı arasındaki görüşmede çarpıcı iddialar var: Bahçekapılı 'Bu ıslak imzalı açıklama bizi rahatlatır' demesi dikkat çekerken işte ikili arasında yaşanan önemli diyaloglar:

VB: Şey yayınlandı abi şey de internet sitelerinin hepsinde var 'Kağan konuştu aydınlandı falan' diye geçiyor 
AB: Ama şey demesin Sami bu şimdi çıkıp yalanlamasın bunu 'benim değil' diye...
VB: Konuştum Sami abi ile sonra Barış abi ile buluştuk şimdi işte Barış abi 'Böyle hayatta öyle şey yapmaz' diyor. Islak imzalı bir de! Onu inkar edemez ki, zaten nasıl edecek...
AB: Bu profesyonel iş yapıyorsun abi, profesyonel adamlara bir şey diyemiyorum bu... bu amatörce be şimdi. Ha! Dün başkan da aradı beni 
VB: Aziz... 
AB: He. Dedi 'burada mısın gel' dedi. 'Yok dedim' dedi, o zaman şey gelsin...
VB: Eko şey, iyi ya! Neyse, bu açıklama bizi çok rahatlatır Ahmet abi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor