Terim'den Trabzonspor açıklaması

A Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'da mücadelesi devam eden Trabzonspor'la ilgili açıklamalarda bulundu.Süper Lig'i de değerlendiren Terim, üç puanlık sistemde her takımın çok dikkatli hareket ettiğini belirterek, zev

Terim'den Trabzonspor açıklaması

A Milli Takım Teknik direktörü Fatih Terim Süper Lig'in yanı sıra Avrupa'da mücadelesi devam eden Trabzonspor'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'i de değerlendiren Terim, üç puanlık sistemde her takımın çok dikkatli hareket ettiğini belirterek, zevkli bir ikinci yarı beklediğini dile getirdi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Galatasaray ile Avrupa Ligi'nde yer alan Trabzonspor'a ilişkin de konuşan Terim, "İkisi de güçlü takımlar. UEFA ya da Şampiyonlar Ligi'nde kaldıkça, yukarıya doğru çıktıkça zaten normal bir takım beklememek lazım. Çünkü artık hedefe doğru yürüyorsunuz. Galatasaray da Trabzonspor da güçlü kadrolara sahip ve bunların üstesinden gelirler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor