Terim'den şok edici açıklamalar

Terim, spor yazarı Osman Tanburacı'ya telefonda ettiği küfürlerle ilgili olarak "Bu konuda bir adım geri atmam. O konunun eveliyatı var. İş zaten mahkemeye gitti. Söyledikleri eksiktir. Umut ederim onu da söyler. Bu kişisel bir mevzuu. Benim kurumlarla bi

Terim'den şok edici açıklamalar

Terim, spor yazarı Osman Tanburacı'ya telefonda ettiği küfürlerle ilgili olarak "Bu konuda bir adım geri atmam. O konunun eveliyatı var. İş zaten mahkemeye gitti. Söyledikleri eksiktir. Umut ederim onu da söyler. Bu kişisel bir mevzuu. Benim kurumlarla bir çatışmam yok" dedi.

Fatih Terim ayrıca Osman Tanburacı hakkında, "Ben ona aslında iyilik te yaptım. Kimse ne okuyordu, ne izliyordu. Benim sayemde tanınmış oldu" diye konuştu.

TAHRİKLERE KAPILMAMALIYDIM

Fatih Terim ayrıca Türkiye-Belçika maçında, Belçika Teknik Direktörü Rene Vandereycken ile yaşadığı olayla ilgili olarak ta şunları söyledi: "Antrenörlük kariyeri küçük olan bir antrenörün tahriklerine kapılmamalıydım. Futbolseverlere ve kendime özür borçluyum.

Benim tecrübemdeki bir insan bu tahriklere kapılmamalıydı. Hatalı olduğumu kabul ediyorum. Kamuoyundan özür diliyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler