Terim'den hakemi şok eden hareket

A Milli takımımız Euro 2016 hazırlıkları için İngiltere ile hazırlık maçında karşılaştı. Türkiye'nin maçın 3. dakikasında yediği gol hakem adına büyük tartışma yarattı. City of Manchester Stadı'nda oynanan karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Dele Alli'nin

Terim'den hakemi şok eden hareket

A Milli takımımız Euro 2016 hazırlıkları için İngiltere ile hazırlık maçında karşılaştı. Türkiye'nin maçın 3. dakikasında yediği gol hakem adına büyük tartışma yarattı.

City of Manchester Stadı'nda oynanan karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Dele Alli'nin pasında ceza sahası içerisinde topla buluşan Harry Kane vuruşunu yaptı ve topu ağlarımıza gönderdi.

Ancak bu pozisyonda Alli'nin pası verdiği an Kane'in açık bir şekilde ofsayt olduğu net olarak ekranlara yansıdı. Maçın Türk asıllı Alman hakemi Deniz Aytekin ve yardımcısı ise bu golde ofsaytı görmeyerek skandal bir karara imza attı.

fatih-terim-den-olay-hareket--7073756.jpeg

Bunun ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in de, karşılaşmanın dördüncü hakemi Daniel Siebert'e telefonundan bu pozisyonu göstermesi dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor