Terim'den Engin açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den Engin Baytar açıklaması geldi.Takımdaki havadan ve yardımcılarından çok memnun olduğunu ifade eden Fatih Terim, Trabzonspor'dan aldıkları Engin Baytar için şunları söyledi: "Herkesin yaşam tarzına saygılı olmak

Terim'den Engin açıklaması

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’den Engin Baytar açıklaması geldi.

Takımdaki havadan ve yardımcılarından çok memnun olduğunu ifade eden Fatih Terim, Trabzonspor'dan aldıkları Engin Baytar için şunları söyledi: "Herkesin yaşam tarzına saygılı olmak lazım. O da mutlaka bazı hatalar yapmıştır. Bizler bile bu yaşta hata yapıyoruz. Yeter ki hatalar affedilir cinsten olsun. Ufak tefek şeylere bazen takılmamak gerekir. Ben, Engin'in yetenekli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum ve şu ana kadar yaşadıklarından dersler çıkarıp çok daha iyi olacağı kanaatindeyim. Engin daha gelmeden bazı şeylere karar vermeyelim. Biz antrenörlük yaşantımızda bazı şeylere sabretmeseydik. Bugün pek çok kişi bulunduğu yere gelemezdi. Engin Galatasaray için önemli bir yerde duruyor. Bir kaç mevkide oynayabilecek bir oyuncu. Zaten bir takım hataları olmasaydı, Engin'i böyle bir bonservis ile alamazdık. Bence iyi bir Galatasaray serüveni olacak" diye konuştu.

Ayrıca Engin Baytar'ın şuanda uçakta olduğunu da söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler