Terim sinir küpü oldu

Belçika'nın hocası Rene Vandereycken, Terim'e İtalya'da 'boynuz' anlamına gelen el hareketi yaptı. Bunun üzerine sinirden çılgına dönen Fatih hoca, Belçikalılar'ın üzerine yürüyüp, yedek kulübesine top fırlattı. Karşılaşmanın ardından FIFA Komiseri Johans

Terim sinir küpü oldu

Belçika'nın hocası Rene Vandereycken, Terim'e İtalya'da 'boynuz' anlamına gelen el hareketi yaptı.

Bunun üzerine sinirden çılgına dönen Fatih hoca, Belçikalılar'ın üzerine yürüyüp, yedek kulübesine top fırlattı.
Karşılaşmanın ardından FIFA Komiseri Johanssen'in sadece Fatih Terim'in ifadesini alıp, Belçika'yı es geçmesi büyük tepki çekti.

'Çiçek mi atsaydık?'
Dünya Kupası Grup Elemeleri'nde Belçika ile 1-1 berabere kalmamızın ardından yaşananlar futbolun önüne geçti. Maç sırasında Belçika'nın hocası Rene Vandereycken, İtalya'da 'boynuz' anlamına gelen el hareketini Fatih Terim'e doğru yaptı.

Bu hareketin anlamını bilen Terim, sinirden çılgına döndü. Bunun üzerine yerdeki topu rakip yedek kulübesine doğru fırlattı. Tecrübeli teknik adam olayı anlatırken şu ifadeleri kullandı: “Kameralar biraz kendi çocuğuna değil de başkalarına baksın. Bize yaptığı hareketin anlamı çok ağır. Tabii böyle bir şeye çiçek atacak halimiz yok.”

Tiyatroyu beceremedik'
“Ben hayatımda hiç sahaya 3 top atmadım” diyen Terim, Belçikalılar'ın vakit geçirmek için maçın ikinci yarısında yedek kulübesinden sahaya top attıklarını söyledi. Doğal olmalarının cezasını çektiklerini belirten deneyimli çalıştırıcı, “Ben insanım normal tepkimi veriyorum. Onlar gibi değilim. Hem küfür edip, hem de sakin kalmayı beceriyorlar.

Keşke biz de tiyatro yapmayı becerebilseydik. Ama olmadı. Belçika'ya bundan sonra başarılar dilerim. Biz futbol adamıyız.. Ve ben daima kazanmak için sahaya çıkıyorum. Kaybedersek de böyle kaybedelim. Onlar
gibi puan alacaksam, 10-0 yenileyim daha iyi” dedi.

Terim'i rapor etti
Karşılaşmanın ardından bu kez sahneye FIFA Komiseri Johanssen çıktı. Terim bu açıklamaları yaptığı sırada Johanssen, kendisini ifade vermesi için bekliyordu. Yani FIFA Komiseri, sahada rakip takım antrenörü Vandereycken'in Ay-Yıldızlılar'ı tahrik eden el hareketini ve yaptıklarını göremedi!

Bunun yerine Terim'in verdiği tepki sonucunda yaptıklarını rapor etti. Ardından da tecrübeli çalıştırıcının ifadesini aldı. Ama Vandereycken'e dokunulmadı. Terim, Emre'nin kamptan ayrılmasına izin verdiğini, şu anda herkesin birbirine destek olması gerektiğini de vurguladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor