Terim: "Savaşa gitmiyoruz"

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 6 Elül Cumartesi günü Ermenistan'la deplasmanda oynayacağımız maç öncesi bir basın toplantısı yaptı. Terim yaptığı açıklamada Ermenistan maçının sadece bir futbol maçı olduğunu ve savaş olmadığını söyledi ve şöyle

Terim: "Savaşa gitmiyoruz"
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, 6 Elül Cumartesi günü Ermenistan'la deplasmanda oynayacağımız maç öncesi bir basın toplantısı yaptı.

Terim yaptığı açıklamada Ermenistan maçının sadece bir futbol maçı olduğunu ve savaş olmadığını söyledi ve şöyle konuştu:

"Biz tarihin yükünü omuzlarımıza alamayız. Bu bizim oyunumuzu bozar. Siyasi olaylar bizim dışımızda olan olaylar. Biz Ay-Yıldızımızı dünyanın her yerinde göğsümüze takarız ve dünyanın her yerinde taşırız"

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler