Terim istifa ediyor mu

Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in görevini bırakacağı iddia edildi. Terim bu iddiaları yalanladı. Hürriyet'in iddiasına göre, Fatih Terim Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in 2010 yılına kadar olan sözleşmeyu 2012 yılına kadar uzatmaması ve

Terim istifa ediyor mu
Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim'in görevini bırakacağı iddia edildi. Terim bu iddiaları yalanladı.

Hürriyet'in iddiasına göre, Fatih Terim Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'in 2010 yılına kadar olan sözleşmeyu 2012 yılına kadar uzatmaması ve alacağı ücretlerinde medyada açıklanması üzerine kızmış ve görevi bırakma kararı almıştı.

TERİM YALAN DEDİ

Ancak Fatih Terim bu iddiaları yalanladı. Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim, milli takımımdaki görevinden istifa edeceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Terim, basında yer alan TFF Başkanı Mahmut Özgener'in sözleşmesini 2012 yılına kadar uzatmaması ve alacağı ücretin de medyada açıklanması nedeniyle istifa kararı aldığı şeklindeki haberlerin hayal mahsulü olduğunu ifade ederek, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ile Galatasaraylı Eski Sporcular Derneği'nin organize ettiği Karadeniz Ülkeleri Veteran Oyunları'nın açılışında karşılaşıp sohbet etmelerinin de başka taraflara çekilmeye çalışıldığını vurgulayarak, "Neredeyse beni yarın Galatasaray'la maça çıkaracaklar" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor