Terim Çok Sert Konuştu

Malta maçından sonra zor günler yaşayan Fatih Terim, Macaristan maçıyla rahat bir nefes aldı. Yüzü gülmeye başlayan Fatih Hoca, kendisine çatanlara imalı bir yanıt verdi; "İntikam istiyen 2 mezar kazdırsın!"Maç sonrası canlı yayında konuşan Terim, "Allaha

Terim Çok Sert Konuştu

Malta maçından sonra zor günler yaşayan Fatih Terim, Macaristan maçıyla rahat bir nefes aldı. Yüzü gülmeye başlayan Fatih Hoca, kendisine çatanlara imalı bir yanıt verdi; "İntikam istiyen 2 mezar kazdırsın!"

Maç sonrası canlı yayında konuşan Terim, "Allaha şükür hallettik... Çocuklarımız çok iyiydi" dedi.

Terim'in mesajları şöyle;

*Okların dozu kaçıyor. Güleyim mi ağlayayım mı? Bir şey yapıyorsanız hata yapacaksınız. Eleştirirken acıtmamak lazım, intikam alır gibi yazılmamalı. Böyle yazarsanız, o zaman adamın aklına şöyle bir laf gelir; "İntikamı düşünürseniz 2 mezar yaptırmalısınız"

*Malta'ya kaybedince daha da önemli olan Macaristan maçı önce bunların yapılması yanlış. Nerde milli maç, nerde milli duygu...

*Ben istiyorum ki konsensüs sağlayalım, oturalım konuşalım, daha iyiye gidelim.

*Benim hedefim Allah izin verirse Avrupa Şampiyonasına katılmak. Ben çok inançlı olduğumu ifade ettim. Bu hedefi de taşıyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor