Tenis Şampiyonası Trabzon'da

Türkiye Tenis Federasyonu ve Avrupa Tenis Birliği tarafından düzenlenen 12 Yaş Altı Avrupa Tenis Şampiyonası Trabzon'da başladı.Beşirli Kapalı Tenis Kompleksinde düzenlenen şampiyonanın açılış törenine, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türkiye Tenis Federas

Tenis Şampiyonası Trabzon'da

Türkiye Tenis Federasyonu ve Avrupa Tenis Birliği tarafından düzenlenen 12 Yaş Altı Avrupa Tenis Şampiyonası Trabzon'da başladı.

Beşirli Kapalı Tenis Kompleksinde düzenlenen şampiyonanın açılış törenine, Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Türkiye Tenis Federasyonu Trabzon İl Temsilcisi Ali Baki ile sporcular katıldı.  

Vali Kızılcık, milli marşların okunmasının ardından yaptığı konuşmada, Türkiye, Hollanda, Gürcistan, Hırvatistan, Polonya, Litvanya, Ukrayna ve Slovenya'dan 32 sporcunun katıldığı organizasyonun barışı ve sporu geliştirme adına Türkiye ve Trabzon için önemli olduğunu söyledi.

Sporcuların kentten mutlu bir şekilde ayrılacağına inandıklarını ifade eden Vali Kızılcık, "Bu şampiyona ile uluslararası dostluk ve barış daha da gelişmiş olacak ve güzel arkadaşlıklar edinilecek. Yakın zamanda sizler de dünya çapında tanınan ve bilinen başarılı birer sporcu olacaksınız. Tüm sporcularımıza başarı ve şans diliyorum" dedi.

Konuşmalardan sonra erkekler takım mücadelesinde Türkiye ile Ukrayna karşılaştı. Müsabakadan galip gelecek takım, Litvanya-Gürcistan maçının galibiyle eşleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler