Televizyonda büyük skandal!

Ligde haftanın en önemli maçında lider Juventus, konuk ettiği Milan'ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

Televizyonda büyük skandal!

Ligde haftanın en önemli maçında lider Juventus, konuk ettiği Milan'ı 3-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda dev bir adım attı. Ancak maç sonrası Juventus TV'de ekrana getirilen bir görüntü, karşılaşmanın önüne geçti.

Maçın 14'üncü dakikasında Carlos Tevez, tartışmalı bir golle Juventus'u 1-0 öne geçirdi. Juventus Televizyonu ise, Tevez'in pozisyonunun ofsayt olmadığını öne süren bir grafik çizdi. Ancak grafiğin doğruluğu tartışma yarattı. Zira, ofsayt çizgisi, sahayı ikiye bölen çizgiye paralel değildi.

Milan Kulübü resmi twitter hesabından Juventus'un yaptığı grafik alaya alınırken, "Juventus televizyonu tarafından yapılan bu grafikte iki çizgi paralel mi? Bize göre değil" yorumu yapıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler