Tekrar Kararına Bermek Tepkisi

Milli Takımlar eski sorumlusu ve federasyon başkan adayı Ayhan Bermek, Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor- Sivasspor maçından sonra aldığı kararı "büyük bir hayal kırıklığı ve de aymazlık" olarak nitelendirdi.Verilen kararı eleştirenlerin başında da bir d

Tekrar Kararına Bermek Tepkisi

Milli Takımlar eski sorumlusu ve federasyon başkan adayı Ayhan Bermek, Futbol Federasyonu'nun Trabzonspor- Sivasspor maçından sonra aldığı kararı "büyük bir hayal kırıklığı ve de aymazlık" olarak nitelendirdi.

Verilen kararı eleştirenlerin başında da bir dönem Futbol Federasyonu'nda yöneticilik yapan Ayhan Bermek geliyor. Haluk Ulusoy'a karşı başkanlığı kaybeden Bermek, Ulusoy'un verdiği kararı hayal kırıklığı olarak buluyor. Bermek, verilen kararın, Futbol Federasyonu'nun bugüne gelmesini özetlediğini söyledi.

Ayhan Bermek, sonucun tam bir hayal kırıklığı ve aymazlık olduğunu belirtti. Ayhan Bermek şöyle konuştu. "Bu kararlar hakemin, saha neticesinin ve seyircinin hepsini bir arada düşünüp karara bağlanması gerekirdi".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler