Teknik direktörden rakip tribüne olay hareket! Çılgına döndüler

Gaziantep FK Teknik direktörü Sumudica'dan tribünlere olay hareket!

Teknik direktörden rakip tribüne olay hareket! Çılgına döndüler

Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor ile Gaziantep FK 0-0 berabere kaldı.

Karşılıklı pozisyonların olduğu mücadelede iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Güne damga vuran olay ise Marius Sumudica'nın hareketi oldu.

Rumen teknik adam maçın ardından Konyaspor taraftarıyla bir tartışma yaşadı.

Yeşil-beyazlı tribünlere doğru eliyle 'küme düşme' hareketi yapan Sumudica, büyük bir tepkiyle karşılaştı.
 

"Bu hadsiz teknik adam..." 

Yaşanan bu olayın ardından Konyaspor cephesinden flaş bir açıklama geldi.

Yapılan açıklamada, "Gaziantep teknik direktörü Sumudica'nın maçın ardından önce tribünlerimizi tahrik etmesi, ardından taraftarımıza yaptığı utanç verici hareketini şiddetle kınıyoruz. Bu hadsiz teknik adam ve centilmenlikle bağdaşmayan hareketi için TFF'nin ilgili kurumlarını göreve davet ediyoruz" denildi.

Basın mensubuna sinirlendi 

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Marius Sumudica, maç hakkında konuşulacak çok fazla şeyin olmadığını, biraz şanslı olduklarını söyledi.

Oyuncularının gösterdiği performansın kendisini çok memnun ettiğini aktaran Sumudica, "Rakibin kaliteli oyuncuları vardı. Konyaspor'un ligin başından beri aldığı puan gerçekten sürpriz oldu. Çünkü daha fazlasını hak ediyorlar diye düşünüyorum.

Puanımızı bugün 17 yaptık. Tabii bunun bir anlam ifade etmesini istiyorsak önümüzdeki Kayserispor karşılaşmasını mutlaka kazanmamız gerekiyor. Gelecek hafta bizim için bir final niteliğinde. Buraya geldiğimde devre arasına 20 puanla gireceğime söz vermiştim. Bu hedefe çok yakınız şu an." diye konuştu.

Bir basın mensubunun maç sonunda neden taraftarlarla polemiğe girdiğini sorması üzerine sinirlenen Sumudica, "Maç sonunda alkışladım. Onu neden görmüyorsunuz. Benim anneme, aileme küfür ettiler.

Buna rağmen ben Türk hayranıyım ve Türkleri çok seviyorum. Burada birkaç terbiyesizin yaptığı hareketten dolayı bir millete küsmüyorum. Lütfen benim açımdan da görün yapılanları. Teşekkürler." diyerek salonu terk etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor