Teknik direktörden centilmenlik örneği

 Kocaeli Birinci Amatör Lig'de mücadele eden Çayırova Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Murat Şengül, maç 0-0 devam ederken ikili mücadelede sakatlanan rakip takımın futbolcusunu hastaneye götürmek için takımını sahada yalnız bıraktı. Birinci Amatör Küm

Teknik direktörden centilmenlik örneği
 Kocaeli Birinci Amatör Lig'de mücadele eden Çayırova Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Murat Şengül, maç 0-0 devam ederken ikili mücadelede sakatlanan rakip takımın futbolcusunu hastaneye götürmek için takımını sahada yalnız bıraktı.
 
Birinci Amatör Küme A Grubu'nda Çayırova Gençlerbirliği ile Anadolu Yeniköyspor, Şekerpınar Stadı'nda karşılaştı.
 
Maçın 20. dakikasında konuk ekibin futbolcusu Oğuzhan Uzuner, rakibiyle girdiği ikili mücadelede sakatlandı. 
 
Ayağında kırık olabileceğinden şüphelenilen Uzuner, ambulansla Gebze Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bu sırada Çayırova Gençlerbirliği'nin teknik direktörü Murat Şengül, genç futbolcunun yanında olmak için rakip takımın yöneticisi Nuri Uzuner ile hastaneye gitti.
 
Şengül'ün takımı, hastaneye gittiği sırada 0-0 devam eden maçtan 3-0 galip ayrıldı.
 
Anadolu Yeniköyspor yönetim kurulu üyesi, sakatlanan futbolcu Oğuzhan Uzuner'in babası Nuri Uzuner,  yaptığı açıklamada, rakip teknik direktörün örnek davranışının 3-0'lık ağır yenilginin tesellisi olduğunu ifade etti.
 
Şengül'ün sahalarda eşine şimdiye kadar belki de rastlanmayan bir güzelliğe vesile olduğunu ifade eden Uzuner, futbolun ve neticenin her şey olmadığını kanıtladığını belirterek, ''Her şeyden önce maç boyunca bize gösterilen ilgiden ötürü Murat Şengül şahsında Çayırova Gençlerbirliği camiasına çok teşekkür ederiz. Oğlumun sakatlığının ardından Murat Şengül bizimle hastaneye gelerek tedavisinin sağlıklı sağlanması için müthiş bir özveri ve ilgi gösterdi'' diye konuştu.
 
Uzuner, oğlunun tarak kemiğinde kırık olmadığını ancak alçıya alındığını, tedavisinin sürdüğünü sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor