Teknik direktör kendi kadrosunda!

Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi hedefleyen Turgutluspor'da iki sorumluluğu birden alan Yusuf Şimşek, Balıkesirspor maçının 18 kişilik maç kadrosuna kendisini de dahil etti.Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla şampiyonluk yaşayan Yusuf Şimşek, bu sezon Turgut

Teknik direktör kendi kadrosunda!

Bank Asya 1. Lig'e yükselmeyi hedefleyen Turgutluspor'da iki sorumluluğu birden alan Yusuf Şimşek, Balıkesirspor maçının 18 kişilik maç kadrosuna kendisini de dahil etti.

Fenerbahçe ve Beşiktaş formalarıyla şampiyonluk yaşayan Yusuf Şimşek, bu sezon Turgutluspor'un başarısı için hem saha dışında hem içeride çaba harcayacak.

Turgutlu 7 Eylül Stadı'nda yarın saat 16.00'da başlayacak Turgutluspor-Balıkesirspor maçını Erdoğan Özkaya yönetecek.

Bu sezon bir çok oyuncuyu kadrosuna dahil eden Turgutluspor'un yarın görev bekleyecek yeni transferleri şöyle:

Ahmet Çağıran (Denizlispor), Ahmet Sağlam (Göztepe-kiralık), Caner Celep (Kartalspor), Engin Memişler (Akhisar Belediyespor), Eray Açıkgöz (Göztepe), Halil Zeybek (Bursaspor-kiralık), Hüseyin Kuday (Elazığspor), İsmail Konuk (Denizlispor-kiralık), Murat Karakoç (Altay), Serhat Akın (Yurtdışı), Nuri İlker Kıldır (Akhisar Belediyespor), Ogün Özcan (Tokatspor), Özkan Serbest (Altay), Süleyman Küçük (İstanbul Güngörenspor), Yusuf Şimşek (Kayseri Erciyesspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor