Teknik Direktör Cihat Arslan ziyaret

AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 25 yıl önce yeşil siyahlı kulüpte forma giydiği dönemde başkanlığını yapan Hall İbrahim Doğan'la buluştu. Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şubesi, Cihat Arslan'ı ziyaret ederek başarı diledi. Heye

Teknik Direktör Cihat Arslan ziyaret

AKHİSAR Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, 25 yıl önce yeşil siyahlı kulüpte forma giydiği dönemde başkanlığını yapan Hall İbrahim Doğan'la buluştu. Türkiye Futbol Adamları Derneği Akhisar Şubesi, Cihat Arslan'ı ziyaret ederek başarı diledi. Heyette Arslan'ın Akhisar Belediyespor'da forma giydiği dönemde kulüp başkanı olan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil İbrahim Doğan da yer aldı. Yıllar sonra yine Akhisar'da buluşan Cihat Arslan ve Halil İbrahim Doğan, sarılarak hasret giderdi. Akhisar'ın gönlünde yerinin hep ayrı olduğunu söyleyen Cihat Arslan, "Burada unutulmaz anılarım var. Eski dostlarla buluşmak beni mutlu etti. Teknik direktör olarak da kulübüme en iyi hizmeti vereceğim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler