Teknik Adamlığa İlk Adım

Trabzon Haluk Ulusoy Kamp Eğitim Tesisleri'nde futbol sahalarında bir zamanlar isminden çok söz edilen futbolcularından da yer aldığı 30 futbolcuya 12 gün boyunca “A Lisans Kursu” veriliyor.ARPEK Direktörü Asaf Özkara, teknik direktörlüğünde “A Lisans Kur

Teknik Adamlığa İlk Adım


Trabzon Haluk Ulusoy Kamp Eğitim Tesisleri'nde futbol sahalarında bir zamanlar isminden çok söz edilen futbolcularından da yer aldığı 30 futbolcuya 12 gün boyunca “A Lisans Kursu” veriliyor.

ARPEK Direktörü Asaf Özkara, teknik direktörlüğünde “A Lisans Kursu” eğitimine 30 futbolcu katılıyor. Kurs, 10 Ağustos 2007 tarihine kadar devam edecek.

İşte bir dönem futbol sahalarında isminden çok söz edilen Oktay Derelioğlu, Vedat İnceefe'nin de yer aldığı “A Lisans Kursu'na katılan 30 futbolcunun isimleri şöyle:

“Cengiz Alp, Saffet Akbaş, İlhan Akgül, Hasan Altuntaş, Ahmet Arslaner, Gökmen Barış, Osman Bozkurt, Recep Sermet Boyar, Mevlüt Can, Sadettin Demirtaş, Oktay Derelioğlu, Tarık Taşgün, Şevki Eşki, Sunay Güneş, Haluk Güngör, Mehmet Ali Honca, Vedat İnceefe, cenk İşler, Cemal Kavraz, İsmail Müderrisoğlu, Kazım Nas, Yılmaz Özlem, Ahmet pişkin, Faruk Sarman, Murat Sözkesen, Furkan Şükürcü, Uğur Nil Timurcuoğlu, Osman Üstünel, Şenol Yavaş, Ahmet Yıldırım”

Selahattin AYDINLI / spor61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor