Tekke'nin menajeri ve Gökdeniz!

Türkiye’yi sarsan futbol dünyasındaki soruşturmaya, Rusya’nın Rubin Kazan takımında oynayan Gökdeniz Karadeniz’in Fenerbahçe’ye gerçekleşmeyen transferi de girdi. Gözaltındaki Fatih Tekke’nin menajeri Özcan Üstüntaş’a bu konuyu soran polis, “Gökdeniz’in F

Tekke'nin menajeri ve Gökdeniz!

Türkiye’yi sarsan futbol dünyasındaki soruşturmaya, Rusya’nın Rubin Kazan takımında oynayan Gökdeniz Karadeniz’in Fenerbahçe’ye gerçekleşmeyen transferi de girdi.

Gözaltındaki Fatih Tekke’nin menajeri Özcan Üstüntaş’a bu konuyu soran polis, “Gökdeniz’in Fenerbahçe’ye transferi için düzenlenen sözleşmede Aziz Yıldırım, Gökdeniz ve Olgun Peker’in imzaları var.

Fakat Gökdeniz hiç Fenerbahçe’de oynamamış. Ayrıca sözleşmenin yapıldığı tarih, Gökdeniz’in aracının kurşunlanması olayının gerçekleştiği tarihlere denk geliyor. Bilginiz var mı?” diyerek ifadesine başvurdu. Üstüntaş ise “Bu konu ile ilgili herhangi bir bilgim ve alakam yok” cevabını verdi. Emniyet, Gökdeniz’le imzalandığı bilinen ancak yürürlüğe girmeyen sözleşme için 30 Ocak 2006 yılında gerçekleşen araç kurşunlanma olayının zamanlamasına dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler