Tekke'nin kalitesini tartışamayız

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, transferi gündemde olan Fatih Tekke'nin alınması halinde rekabetin artacağını belirterek, "Fatih ağabey gelirse bize artısı ve faydası olur" dedi. "FATİH TEKKE'NİN KALİTESİNİ TARTIŞAMAYIZ" Fatih Tekke'nin Ocak a

Tekke'nin kalitesini tartışamayız

Trabzonspor'un golcü futbolcusu Umut Bulut, transferi gündemde olan Fatih Tekke'nin alınması halinde rekabetin artacağını belirterek, "Fatih ağabey gelirse bize artısı ve faydası olur" dedi.

"FATİH TEKKE'NİN KALİTESİNİ TARTIŞAMAYIZ"

Fatih Tekke'nin Ocak ayında transfer edilme ihtimalini de değerlendiren Umut, şöyle konuştu:

"Fatih ağabey, Trabzonspor'un tarihinde kendini çok iyi bir konuma getirmiş ve bu tarihte kendine yer edinmiş biri. Trabzonspor'da beraber oynamış olabilseydik, bu benim için de, Trabzonspor içinde hayırlı olacaktı. Ama nasip olmadı. Ben geldim o gitti. Fatih Tekke'nin kalitesini asla tartışamayız. Transfer edilmesinin bize faydası ve artısı olur. Takımdaki rekabette artar."

"GÖKHAN VE BEN, TRABZONSPOR'A YAKIŞIR FORVETLERİZ"

Kendisine ve Gökhan Ünal'a yönelik sert eleştirileri olumlu ve yapıcı bulmadığını da belirten Umut, "Gökhan Ünal kendisini ispatlamış ve, 'Gol kralı' olmuş bir futbolcu. Ben keza hemen her sene 14 -15 gol atıyorum. Türkiye liginde 15 gol atmak az değil. Geçen sene Gökhan'la beraber 30 gol attık ve takım üçüncü oldu. Bir önceki sezon ben tek başıma 14 gol attım, takım 4. oldu. Takım halinde iyi olduktan sonra bizim çok gol atıp atmamız önemli değil. Eleştirileri de açıkçası olumlu bulmuyorum. Gökhan'da, ben de Trabzonspor'a yakışır forvetleriz. Bundan sonra bende, o da elimizden geleni yapacağız. Bazen eve gittiğimde taraftarlar niye bana bağırıyor diye düşünüyorum. Her futbolcu da düşünüyordur. Bence taraftarların biraz daha bize yardımcı olması gerekir" ifadelerini kullandı.

"GÖKHAN'LA OYNAYINCA DAHA FAYDALI OLUYORUM"

Umut, Gökhan'la oynadığı zaman takıma daha faydalı olduğunu da ifade ederek, "Hocamızın sistemine kesinlikle saygı duyarım ve o nerede görev verirse orada oynarım. Ama forvette Gökhan'la oynadığım zaman daha faydalı olacağımı düşünüyorum. O zaman sahada daha iyi oluyorum. Benim çok önemli hedeflerim var ve bu hedeflerim doğrultusunda çalışıyorum. Hedefleri olan insanların mücadele yönünden artısı olduğunu düşünüyorum. Çok koşmam ve hırslı yapım Allah vergisi. O yüzden Allah'a şükürler olsun" dedi.

"TRABZONSPOR'DA KALMAK İSTİYORUM"

Sezon sonu sözleşmesinin sona ereceğini de belirten Umut, "Kesinlikle Trabzonspor'da kalmak istiyorum. İlk tercihim Trabzonspor. Zaten yönetim teklif yaptı ve görüşüyoruz. Bir aksilik olmazsa en kısa zamanda anlaşacağız" diye konuştu. Umut, en büyük hayalinin Avrupa'da futbol oynamak olduğunu da vurgulayarak, "Avrupa'ya gitmeyi ve orada oynamayı çok istiyorum. Bu benim en büyük hayalim. İnşallah şartlar uyar ve bu hayalim gerçekleşir" dedi.

"BEŞİKTAŞ MAÇI KALAN HAFTALARDAKİ HEDEFLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ"

Umut, hafta sonu oynayacakları Beşiktaş maçının çok farklı anlamlar içerdiğini de belirterek, "Trabzonspor'da hedef hep şampiyonluktur. Bu yüzden sonuna kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Kadromuzun buna yeterli olduğunu düşünüyorum. Sezon sonuna kadar bu yarışın içerisinde olacağız. Bu anlamda Beşiktaş maçı bizim ligde kalan haftalarda nereye oynayacağımızın bir göstergesi olacak" diye konuştu. Umut, Türkiye'de stoper olarak en çok Servet'i, Dünya genelinde ise forvet olarak en çok Brezilyalı futbolcu Ronaldo'nun eski halini beğendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler