Tekkeli Zenit kupayla geliyor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bu yıl 20 Mayıs Çarşamba günü ev sahipliğini yapacağı UEFA Kupası finali öncesi organizasyon ayrıntıları da belli olmaya başladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bu yıl 20 Mayıs Çarşamba günü ev sahipliğini yapaca

Tekkeli Zenit kupayla geliyor

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bu yıl 20 Mayıs Çarşamba günü ev sahipliğini yapacağı UEFA Kupası finali öncesi organizasyon ayrıntıları da belli olmaya başladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın bu yıl 20 Mayıs Çarşamba günü ev sahipliğini yapacağı UEFA Kupası finali öncesi organizasyon ayrıntıları da belli olmaya başladı. Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, geride kalan yılın şampiyonu olan Zenit takımı yetkililerinin, 23 Nisan Perşembe günü kupayı İstanbul'da yetkililere teslim edecekleri ve final maçından 1 gün önce de özel bir davet düzenleneceği kaydedildi.

UEFA Kupası'nın, 23 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek özel bir organizasyonda ikinci kez İstanbul'a geleceği belirtilirken, 2008 yılında İngiltere'nin Manchester kentinde UEFA Kupası'nı kazanan Zenit takımının yetkililerinin, kupayı İstanbul'da UEFA Başkanı Michel Platini'ye teslim edeceği ifade edildi. Platini'nin de UEFA Kupası'nı ev sahibi kent olması nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teslim edeceği ve kupanın İstanbul'a gelişinin Esma Sultan Yalısı'nda verilecek yemekte kutlanacağı bildirildi. Bu arada, UEFA Kupası finali organizasyonlarında geleneksel olarak düzenlenen yemek organizasyonuna bu yıl Rahmi M. Koç Müzesi ev sahipliği yapacak.

Final karşılaşmasından 1 gün önce, 19 Mayıs Salı günü müzede gerçekleştirilecek özel davete, finalist takımların üst düzey yöneticileri, UEFA yetkilileri, UEFA Kupası sponsorlarının yanı sıra kupa finali için çalışan kurum ve kuruluşların üst düzey yetkililerinin katılacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor