Tekke'den Beşiktaş'a tavsiye

Rusya Premier Ligi'nde St. Petersburg'da bugün oynanan maçta Zenit, CSKA'yı 2-0 yenerek beşinci sıradan üçüncü sıraya yükseldi. Rusya liginde 47 puanla Rubin birinci sırada yer alırken, Spartak Moskova 40 puanla ikinci sırada yer alıyor. 40 puan toplayan

Tekke'den Beşiktaş'a tavsiye
Rusya Premier Ligi'nde St. Petersburg'da bugün oynanan maçta Zenit, CSKA'yı 2-0 yenerek beşinci sıradan üçüncü sıraya yükseldi. Rusya liginde 47 puanla Rubin birinci sırada yer alırken, Spartak Moskova 40 puanla ikinci sırada yer alıyor. 40 puan toplayan Zenit üçüncü sırada yer alırken, Beşiktaş'ın rakibi CSKA 34 puanla dördüncü sırada.

Tekke, "CSKA iyi bir takım. Bugün eski güçlerinden uzak bir oyun sergilediler. Golü ilk dakikada bulmuş olsa idik, daha farklı bir skor alırdık. Bugünkü oyunda istediğimiz performansı ortaya koyamasak da CSKA'dan üstündük." dedi.

Sağ ve sol kanat hücum oyuncularının başarılı olduğunu ve orta saada etkili olduklarını kaydeden Tekke, Beşiktaş'a tavsiyelerde bulundu: "Dikkat edilmesi gereken bir takım. Beşiktaş desplasmanda oynayacak. Saha ve seyirci açısından CSKA avantajlı olacak. Ancak Beşiktaş'ın kadrsonun daha güçlü olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş kolay teslim olmayacak. Zorlu bir maç çıkacak. Beşiktaş kendi gibi oynar ve maçı sonuna kadar sürdürürse Moskova'dan iyi bir puanla ayrılabilir."

TEKKE ZENİT'E YENİDEN UYUM SAĞLADI

Altı haftadır her maçta oynadığını ifade eden Tekke, "Son altı haftada bir beraberlik, beş galibiyetimiz var. Çıkışımız güzel. Ben de başarılı bir perormans sergiliyorum. Bunu devam ettirmek istiyorum. Her maçta oynamak istiyorum. Sezon sonuna kadar bu performansı sergilemek istiyorum." değerlendirmesinde bulundu. Rus basını da son haftalarda Tekke'nin performansından övgü ile söz ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor