Tekke ve Gökdeniz açıklaması

Milli takımlar yardımcı teknik direktörü Müfik Erkasap Çeşitli açıklamalarda bulundu. Müfit Erkasap; Fatih Tekke, Gökdeniz ve Mehmet Topuz'un milli takıma alınmamasıyla ilgili olarak , "Olaya teknik gözle bakarsak nedeni çözebiliriz. Herhangi bir oyuncunu

Tekke ve Gökdeniz açıklaması

Milli takımlar yardımcı teknik direktörü Müfik Erkasap Çeşitli açıklamalarda bulundu.

Müfit Erkasap; Fatih Tekke, Gökdeniz ve Mehmet Topuz'un milli takıma alınmamasıyla ilgili olarak , "Olaya teknik gözle bakarsak nedeni çözebiliriz. Herhangi bir oyuncunun milli takımda neden olmadığını kıyaslarken, takımın prensiplerini, onun yerine oynayan futbolcunun durumunu gözönünde bulundurmak gerekir. Milli takıma dört tane sağ bek veya sol bek alamazsınız. Kim daha iyi olursa ve hangisinin performansı daha yukarı doğruysa onu alıyoruz." dedi.

Milli takımlar yardımcı teknik direktörü Müfik Erkasap Mesut Özil'in milli takımı seçmemesiyle ilgili ilginç ifadeler kullandı, Terim'i adeta yalanladı

Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim'in daha önce "milli takım pazarlık konusu edilemez" açıklamalarına karşın Erkasap, Terim'in Mesut Özil'e oynama garantisi verdiğini söyledi.

Mesut Özil'in milli takıma çağrıldığını kaydeden Erkasap, "Mesut Özil daha önce de Alman Ümit Milli takımında oynayarak tercihini yapmıştı. Mesut Özil'e 17 yaşından itibaren davet yaptığımız bir oyuncu. Daha önce takım kadrosuna alındı ancak kampa gelmedi. En son olarak da bundan 1.5 ay evvel teknik heyetin de kararıyla ben Mesut Özil'i Fildişi maçına davet ettim. 11 Şubat'ta İzmir'de oynayacağımız Fildişi Sahilleri maçı için A milli takımına davet ettim. Bekledik ama, gelmedi Alman milli takımına gidiyormuş. Hayırlı olsun." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor