Tekke: Trabzon'a Dönmem Zor

Fatih Tekke ilk kez bu kadar dobra dobra konuştu. Zenit'ten ayrılmak mı istiyor? En yüksek teklifi hangi Türk takımı verdi? Trabzonlulara ne mesaj gönderdi? Trabzonlu yöneticilerle neden konuştu? Zenit kulübü Fatih hakkında ne düşünüyor?"ZENİT'TEN AYRILMA

Tekke: Trabzon'a Dönmem Zor

Fatih Tekke ilk kez bu kadar dobra dobra konuştu. Zenit'ten ayrılmak mı istiyor? En yüksek teklifi hangi Türk takımı verdi? Trabzonlulara ne mesaj gönderdi? Trabzonlu yöneticilerle neden konuştu? Zenit kulübü Fatih hakkında ne düşünüyor?

"ZENİT'TEN AYRILMAK İSTİYORUM"
İşte bu soruların tüm cevabını Fatih Tekke LİG TV'den Can Karyağdı'ya verdi. St.Petersburg'da LİG TV'ye konuşan Fatih Tekke Zenit'ten ayrılmak istediğini açıkladı. "Zenit'ten ayrılmak istiyorum. Bazı rahatsızlıklarım oldu ama bunlar hep saha içerisindeydi. Hedeflerime bu oyun anlayışıyla ulaşamayacağım düşüncesi nedeniyle 2 ay önce hem yöneticilerime hem de hocama takımdan ayrılmak istediğimi söyledim" ifadesini kullanan Fatih Tekke bu kararı verdikten sonra gönül bağı olan Trabzonspor'a bu düşüncesini ilettiğini belirtti.

"TRABZON'A HABER GÖNDERDİM"

Başkan Nuri Albayrak ve teknik direktör Ziya Doğan ile konuştuğunu belirten Fatih Tekke "Başkanla hocamla görüştüm son 10 güne kadar konuşuyorduk. Ben onlara bütün problemleriminden haberdar ettim" dedi. Trabzon'a çok kırılamadığını da ifade eden Fatih Tekke takımıma dönmek isterim ama bu biraz zor. Çünkü maliyetim çok yüksek" ifadesini kullandı

"EN CİDDİ TEKLİF FENERBAHÇE'DEN"
Fenerbahçe ve G.Saray'ın da Zenit'e kendisi için teklifte bulunduğunu belirten golcü futbolcu "Fenerbahçe daha ciddi teklif götürdü. Tok satıcı olduklarından beni satmayı düşünmediler. Şu anki durum ise verilen teklifleri Zenit değerlendiriyor. Şu anki süreçte kulüp vermeyecek. Beni bırakmak istemiyorlar. Real Madrid bile olsa vermeyiz demişler. Şu an için en yüksek teklifi Fenerbahçe vermiş. Verdikleri parayı geri istiyorlar. Bunu da kim verirse ben o kulübe transfer olacağım"
"dedi.

TEKKE'DEN FENER SİNYALİ
"Profesyonel futbolcuyum. İşimi en iyi şekilde yapmak zorundayım. Nerede olursam olayım iş için herşeyi saha içinde yaparım. İkincisi de Trabzonspor'a  kırgın değilim. Ben Fatih olarak kendime yakışanı yaptım. Bundan sonra da böyle olacak. Eğer başka kulübe gidersem saha içinde de ölene kadar mücadele ederim. Herkes beni tanır" diyen Fatih Tekke bir anlamda Trabzonlu taraftarlara mesaj gönderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler