Tekke "Rusya'dan sıkıldım"

'Cevabım hep aynı' Trabzonspor'un yetiştirdiği yıldız isimlerin başında gelen Fatih Tekke, “Zenit'ten kesinlikle ayrılacağım. Artık Rusya'dan çok sıkıldım” diyen golcü futbolcu, “Rusya bana çok bunaltıcı geliyor. İngiltere ve Almanya başta olmak üzere bir

Tekke "Rusya'dan sıkıldım"
'Cevabım hep aynı'
Trabzonspor'un yetiştirdiği yıldız isimlerin başında gelen Fatih Tekke, “Zenit'ten kesinlikle ayrılacağım. Artık Rusya'dan çok sıkıldım” diyen golcü futbolcu, “Rusya bana çok bunaltıcı geliyor. İngiltere ve Almanya başta olmak üzere birçok ülkeden teklifler alıyorum. Trabzon'a geldiğimde ise herkes bana, 'Ne zaman döneceksin' diye soruyor. Cevabım hep aynı, ne zaman çağırırlarsa gelirim” ifadesini kullandı.

'Hiç heyecan yok'
Türkiye'den teklifler aldığını da itiraf eden Fatih Tekke, şöyle konuştu: “Türkiye'deki heyecanı, Rusya'da bulamadım. Futbolda heyecan olacak ki, oyuncu keyif alsın, oynasın. Ben Zenit'te asla bu heyecanı yakalayamadım. İki hafta sonra ligler bitiyor. Kesinlikle ayrılacağım. Süper Lig'deki büyük takımlardan cazip öneriler aldığımı zaten herkes biliyor. Bu sezon 4 büyük takımdan en az hata yapanı, şampiyon olur. Her takımın handikapları var, bunu azaltan ipi göğüsler.”

'Milli forma kutsaldır'
“Milli takımda neden oynamadığım konuşuluyor. Bu sorunun muhatabı ben değilim. Milli forma, ülkenin bayrağıdır. Vatan adına görev alıyoruz. Kesinlikle ve hiçbir şartta bu sorumluluktan kaçılmaz. Demek ki, bize şu anda ihtiyaç duyulmuyor. Çağırırlarsa, seve seve gelir ve elimden geleni yaparım. Milli forma herşeyin üzerindedir. Bizim gibi ne kadar çok oyuncu yurt dışında oynarsa, ulusal başarımız hem milli takım, hem de kulüpler bazında o kadar artar, hatta tavan yapar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor