Tekke futbolunu konuşturdu

Rusya Ligi'nin 29. ve sondan birinci haftasında milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg, sahasında Dinamo Moskova'yı konuk etti. İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin 53. dakikasında konuk ekip öne geçti. Leandro Fernandez, at

Tekke futbolunu konuşturdu
Rusya Ligi'nin 29. ve sondan birinci haftasında milli futbolcumuz Fatih Tekke'nin takımı Zenit St. Petersburg, sahasında Dinamo Moskova'yı konuk etti.

İlk yarısından gol sesi çıkmayan mücadelenin 53. dakikasında konuk ekip öne geçti. Leandro Fernandez, attığı gol ile konuk ekibe 1-0'lık üstünlüğü getirdi.

Zenit ise beraberliği 79. dakikada yakaladı. Bu dakikada sahneye çıkan Fatih Tekke, skora denge getiren isim oldu. Mücadelede başka gol olmadı ve takımlar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Fatih Tekke attığı bu gol ile bu sezon ligdeki 9. golüne imza attı.

Zenit 29. hafta sonunda puanını 45'e yükseltirken, konuk Dinamo Moskova ise puanını 51 yaptı. Zenit 5. sıradaki yerini korurken, Dinamo da 3. sırada kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor