Tekelioğlu: Her şey bitmiş değil

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Ofspor'a 3-2 yenilen Arsinspor'da, teknik direktör Hayri Tekelioğlu, ligde kalabilmek için sonuna kadar mücadelelerini vereceklerini söyledi. Tekelioğlu, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve maçın hemen maçlarında ö

Tekelioğlu: Her şey bitmiş değil

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda sahasında Ofspor'a 3-2 yenilen Arsinspor'da, teknik direktör Hayri Tekelioğlu, ligde kalabilmek için sonuna kadar mücadelelerini vereceklerini söyledi.

Tekelioğlu, karşılaşmaya iyi başladıklarını ve maçın hemen maçlarında öne geçtiklerini belirterek, ''Bu karşılaşmada iki kez öne geçtik ama skoru korumakta zorluk çektik. Maalesef sahamızda çok önemli 3 puan kaybettik'' dedi.

Ofspor maçında galip gelerek iyi bir hava yakalamayı hedeflediklerini, ancak bunu gerçekleştiremediklerini ifade eden Tekelioğlu, ''Bu maç galibiyet serisinin başlangıcı olacaktı. Rakiplerimizin Erzurumspor ve Pazarspor'un kaybettiği bir hafta galip gelmeliydik. Önümüzde 11 maçımız daha kaldı. Futbolda her an her şey olabilir. Her şey bitmiş değil, ligde kalabilmek için sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler