Tekelioğlu 22 yıl sonra altyapıda

Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörlüğü görevine getirilen Sadi Tekelioğlu, en son 1986 yılında Trabzonspor'da altyapı görevini bırakmış ve bordo-mavili takımın üçüncü lig takımını çalıştırmaya başlamıştı. 2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında da (A) tak

Tekelioğlu 22 yıl sonra altyapıda

Gençlik Geliştirme Merkezi Koordinatörlüğü görevine getirilen Sadi Tekelioğlu, en son 1986 yılında Trabzonspor'da altyapı görevini bırakmış ve bordo-mavili takımın üçüncü lig takımını çalıştırmaya başlamıştı.

2000-2001 ve 2001-2002 sezonlarında da (A) takımda teknik direktörlük görevinde bulunan Tekelioğlu, altyapıda görev yaptığı dönemde Hami, Büyük Hamdi, Küçük Hamdi, Lemi, Soner gibi oyuncuları (A) takımına kazandırmıştı.

Tekelioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, eskisi gibi altyapıdan (A) takıma oyuncu kazandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, ''Patron Trabzonspor'dur. Biz de Trabzonspor için her şeyi yapacağız'' dedi.
(A) takıma oyuncu kazandırmak için zaman veremeyeceğini kaydeden Tekelioğlu, ''1 yılda da 2 oyuncu verilebilir. 5 yılda da 2 oyuncu (A) takıma kazandırtılabilir. Bu konuda bir süre verilmez. Ama biz en kısa zamanda (A) takıma oyuncular kazandırmak istiyoruz. Bu potansiyel Trabzon'da var'' diye konuştu.

Altyapıya yabancı oyuncular da katacaklarını kaydeden Tekelioğlu, şöyle devam etti:
''Yurt dışında arayışlarımız var. Genç oyuncuları altyapıya getireceğiz ve onları da görme imkanı bulacağız. (A) takım ile bir bütünlük içerisinde çalışacağız. Bağlarımız daha sağlam olacak. Şu anda altyapıda antrenörler konusunda bir revizyon düşünmüyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler