Tek Suçlu Nuri Albayrak

Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, haber61.net'e çok özel açıklamalarda bulundu.Vestel Grubu Manisaspor'a silah zoruyla sponsor yapılmamıştır...Hacıosmanoğlu, Vestel Grubunun Manisaspor'dan desteğini çekmesiyle ilgili olarak,

Tek Suçlu Nuri Albayrak

Trabzonspor Kulübü eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, haber61.net'e çok özel açıklamalarda bulundu.

Vestel Grubu Manisaspor'a silah zoruyla sponsor yapılmamıştır...

Hacıosmanoğlu, Vestel Grubunun Manisaspor'dan desteğini çekmesiyle ilgili olarak,”Herkes bir kulübe destek ve sponsor olabilir, normaldir, kimse kimseyi de silah zoruyla sponsor olmaya da zorlamaz. Vestel'i de Manisaspor'a silah zoruyla sponsor yapılmamıştır. Vestel, Manisa'dan zaten desteğini çekecekti, hedefleri şampiyon bir takım yaratmaktı, hedefleri tutmayınca da böyle komik bir durumdan dolayı desteğimizi çekiyoruz senaryosu üretmişlerdir” dedi.

Küçük beyinli insanlar TFF'nin vermiş olduğu kararı iyi algılayamamıştır…

Vestel gGubu Manisaspor'dan desteğini çekmesi onların sorunu olduğunu ifade eden Hacıosmanoğlu, “Sponsorluklarını çekerken de Trabzonspor'u buna alet ediyorlarsa biz burada konuşmak zorundayız. Küçük beyinli insanlar TFF'nin Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili vermiş olduğu kararı algılayamamıştır. Vestel Manisaspor maçında hakemin kokardı yırtılmış ,hakeme fiilini bir saldırı vardır ve hakemin psikolojisi bozulmuştur. Trabzon'da ise hakeme bir fiili saldırı olmamıştır. İki olay ise çok farklıdır. Bu ince noktayı Trabzonspor'u temsil eden kişiler ve Trabzonspor ile ilgili televizyonlarda yorum yapan kişiler bu iki olay arasındaki ayrıntıyı iyi algılaması gerekir. Bu ayrıntıyı hiç kimse algılayamamıştır. Bence, Federasyon en adil kararı vermiştir. Gerçekler ortadayken, Manisaspor'dan desteğimizi çekerek, gidiyorum demek çok çirkin bir davranıştır” diye konuştu.

-Trabzonspor'u çirkin olaylara alet etmeye müsaade etmeyiz


Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak'ın televizyonlarda kendini, gülünç duruma düşürdüğünü de kaydeden Hacıosmanoğlu, “Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u biz seçtik, ne ceza verirseniz verin de 3 puanı bize verin demesi son derece çok yanlıştır. Elin oğlu da bu şekilde çıkar konuşur, bizler de Trabzonspor'u bu şekilde birlerinin ağzına almasına müsaade etmeyiz. Zorlu Grubundan resmi bir açıklama bekliyoruz. Onlarda bu görüşte ise tepkimizi daha çok ortaya koyacağız” dedi.

Ersen transferiyle Trabzonspor FiFA'dan ceza alırsa, bunun hesabını sorumluları vermek zorundadır

Ersen Martin'in, İspanya kulübüne verilmesi ve de sonrasında geri çağırılmasıyla ilgili de Hacıosmaoğlu, şunları söyledi:
“Ersen Martin İspanya kulübüne verilmiş ve bu kulüpten para alınmıştır. Sonrasında beceriksizliğinizden dolayı transfer yapamadınız diye bu futbolcu geri çağrılması ne kadar komik bir olaydır. Bu işler çocuk oyuncağı değildir. Trabzonspor yarın bu olayla ilgili FIFA'lık olursa bu işin sorumlusu kimlerse bunun hesabını vermek zorundadır”


Albayrak konuşmalarıyla kulübü ve taraftarı zan altında bırakmıştır

Trabzonspor kulübü başkanı Albayrak, ortada provokasyon var diyerek bu kulübün taraftarının küçük düşürdüğünü vurgulayan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:

“Trabzonspor başkanı Albayrak'a bu şekilde konuşma hakkını kimse vermemiştir. Trabzon'da birileri provokasyon yapmaz ve yönlendirmez. Benim yönetici olduğu dönemde neden provakasyon olmadı da sizin döneminizde oluyor bunu sormak istiyorum. Hem bu şekil ortada provakasyon var diyorsun sonra da bu taraftarın karşısına utanmadan nasıl çıkıyorsun. Albayrak bu şekil konuşmalarıyla kulübü ve taraftarı zan altında bırakmıştır ve bunun hesabını Aralık'taki kongrede verecektir. Trabzonspor'u temsil eden kişiler konuşmalarına çok dikkat etsinler. Trabzonspor'un asil sahipleri taraftardır, başkan ve yönetimler gelip geçicidir. Bu takımın varoluş nedeni asıl sahipleri Trabzonspor' a hiçbir zaman zarar vermezler ve provakasyonun içinde olmazlar. Trabzonspor ismine zarar verecek hareketlerde ben bile bulunuyorsam beni de protesto edin, Trabzonspor tarihinde söylenmemiş şeyleri gündeme getirdim ve mevcut yönetimin yanlışlarını bir bir ortaya koydum. Hiçbir kişi de çıkıp bana cevap verme cesareti gösteremedi. Şimdi kongreye 3 ay kala bu yönetim istifa demenin bir mantığı yok, bu saatten sonra Trazbonspor zarar görür”

Hacıosmanoğlu, sözlerini şöyle noktaladı:

Trabzon'da provakasyonu yapan kulübün başkanı Nuri Albayrak'tır

“Trabzonspor yönetimi başarılıysa bu yönetimi sırtımızda taşıyalım, Araktaki kongreye kadar bu takıma destek olalım. Kayseri Erciyes toplama bir takımla UEFA'da Trabzonspor'un rakibinden 10 kat daha güçlü bir takımı yeniyor, bizimkiler ise bir mahalle takımı Galati'yi yenemiyor, sonra da kulübün başkanı ortada provokasyon var diyor. Evet ortada bir provakasyon var ama bu provokasyonu yapan Albayrak'ın kendisidir. Sen transferleri zamanında yapamazsan, yıldız futbolcularını bir bir satarsan, 85 dakika kadar Avni Aker'de Sivasspor sana futbol dersi verirse en büyük provokasyonu sen yapmış olursun. Trabzonspor çok büyük bir camiadır, hiç kimsenin bu kulübü bu kadar küçük düşürmeye hakkı yoktur. Trabzonspor seyircisini de bu şekilde zan altında bırakamazsınız”

selahattinaydinli@haber61.net


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor