Tek sorumlu Trabzonspor yönetimi!

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında bu akşam Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker stadında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.2014-2015 sezonunda hedeflerini bir bir kaybeden Bordo mavili takımın elinde sadece gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hedefi

Tek sorumlu Trabzonspor yönetimi!

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında bu akşam Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker stadında Galatasaray ile karşı karşıya gelecek.

2014-2015 sezonunda hedeflerini bir bir kaybeden Bordo mavili takımın elinde sadece gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma hedefi kaldı. Galatasaray karşısında alınacak olası bir mağlubiyet ile Trabzonspor Avrupa hedefi yolunda çok büyük yara alacak. Bu nedenle oynanacak karşılaşmanın önemi çok büyük.

YANAL DURUMUN FARKINDA

Teknik Direktör Ersun Yanal Galatasaray karşılaşmasının ne denli önemli olduğunun farkında ve oyuncularını ona göre hazırladı. Antrenmanlarda oyuncularını fiziki olarak maça hazırlayan deneyimli teknik adam, yaptığı toplantılarla da futbolcuların kafa olarak maça konsantre olmalarını sağlıyor. Ayrıca Yanal, karşılaşmada skor ne olursa olsun oyuncularından mücadeleden kopmamalarını istiyor.

TEK SORUMLU YÖNETİMDİR

Bu zorlu karşılaşma sonucunda alınacak mağlubiyet sonrasında neler olacağı herkes tarafından merak ediliyor. Sezona Vahid Halilhodzic ile başlayan, yapılan çok sayıda transferle kulübü büyük bir maddi yükün altına sokan Trabzonspor Yönetimi, takımın başına Ersun Yanal’ı getirdi. Yanal ile ilk maçında zorlu Galatasaray deplasmanında 3 golle 3 puanı alan Trabzonspor ligin ikinci yarısında da başarılı sonuçlar elde etti. Bordo mavililer Ersun Yanal ile ligin en çok gol atan takımlarından biri olurken Trabzonspor camiası Galatasaray karşısında alınacak kötü bir sonucun tek sorumlusunun Trabzonspor Yönetimi olduğu görüşünde birleşiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor