Tek patron Guus Hiddink!

Guus Hiddink'in istediği oldu, tüm milli takımların Hollandalı teknik adama bağlanması konusunda düğmeye basıldı.Mahmut Özgener federasyonu döneminde A Milli Takım teknik direktörü olarak göreve getirilen Hiddink'in ümit ve genç milli takımlardan da sorum

Tek patron Guus Hiddink!

Guus Hiddink'in istediği oldu, tüm milli takımların Hollandalı teknik adama bağlanması konusunda düğmeye basıldı.

Mahmut Özgener federasyonu döneminde A Milli Takım teknik direktörü olarak göreve getirilen Hiddink'in ümit ve genç milli takımlardan da sorumlu olma yolundaki talebi sonunda kabul edildi.

28 Haziran'da Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Mehmet Ali Aydınlar'ın, Hollandalı çalıştırıcının isteğinin incelenmesi için talimat verdiği, milli takımlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Cüneyt Tanman'ın da bu konuda bir çalışma başlattığı öğrenildi.

A Milli Takım dışındaki diğer kategorilerden sorumlu olan Ersun Yanal ile Hiddink arasında ilk günden bu yana yaşanan soğukluğun ortadan kaldırılması için başlatılan operasyon çerçevesinde, başta A2 ve Ümit Milli Takım olmak üzere U20, U19, U18, U17, U16 ve U15 milli takımlarının tüm koordinasyonu Hollandalı teknik adam ve yardımcısı Oğuz Çetin'de olacak. Gerekirse adı geçen milli takımlarda yeni görevlendirmeler yapılacak. Ersun Yanal'dan ise mevcut görevinin yanı sıra eğitim çalışmalarına ağırlık vermesi istenecek. Yanal'ın bu pozisyonu kabul etmemesi durumunda sözleşmesi gözden geçirilecek ve gerekirse yollar ayrılacak.

Yeni imza gündemde

2012 yılı sonuna kadar Futbol Federasyonu ile sözleşmesi bulunan, adı bir ara Premier Lig kulüplerinden Chelsea ile anılan Hiddink'in yeni yapılanma çerçevesinde yetkilerinin artırılmasından son derece memnun olduğu bildirilirken, ay-yıldızlı ekibin Avrupa Şampiyonası finallerine katılma hakkını kazanması durumunda kontratının uzatılma ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

Beylerbeyi'nde parmak izi

Futbol Federasyonu’nun Beylerbeyi tesislerinde ilginç bir uygulama başlatıldı. Kadro şişkinliği ve yüze yakın personelin mesai saatleriyle ilgili eleştirilerin yapıldığı Beylerbeyi’ne hafta başından itibaren parmak izi sistemiyle girilmeye başlandı.

Personelinin sabah 8.30'da işbaşı yapıp kontrol altında tutulmasını amaçlayan sistemin "bankamatik memuru" olarak adlandırılan çalışanlar arasında rahatsızlık yarattığı bildirildi. 500'ün üzerinde personelin çalıştığı federasyonda önümüzdeki ay işten çıkarmalar olacağı, hazırlanan listenin yüz kişiye yakın olduğu kaydedildi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor