"Tek kelimeyle harikaydık"

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, zor bir deplasmanda güzel bir zafer aldıklarını söyledi. "Tek kelimeyle harikaydık" ifadesini kullanan Mandıralı, "En son 8 hafta önce deplasmanda Kayseri'yi yenmiştik. 9. maçta buraya geldik ve bir dış saha za

"Tek kelimeyle harikaydık"
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, zor bir deplasmanda güzel bir zafer aldıklarını söyledi. "Tek kelimeyle harikaydık" ifadesini kullanan Mandıralı, "En son 8 hafta önce deplasmanda Kayseri'yi yenmiştik. 9. maçta buraya geldik ve bir dış saha zaferi daha aldık. Bir maç yeniyorsunuz ve 4. sıraya çıkıyorsunuz Türkiye'de. İlginç bir şey bu. Futbolunu nerelere gittiği konusunda ciddi düşünmemiz lazım" diye konuştu. Galibiyeti taraftara hediye eden ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden bordo-mavili hoca, Korcan'ın 2011'de Fenerbahçe mücadelesinde yediği hatalı golün hatırlatılması üzerine "Ona Korcan cevap versin. Bizi Trabzonspor'un galibiyeti, beraberliği, mağlubiyeti ilgilendiriyor. Zaferde kendimize pay çıkarmaya uğraşıyoruz. Mağlubiyette daha fazla şey çıkarmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı. 
 
'BİZLER FUTBOL İŞÇİSİYİZ' 
Mandıralı, F.Bahçe maçından sonra takımın nasıl toplandığına ilişkin ise "Biz futbol işçisiyiz. Futbolu seviyoruz. Buna uygun terapiler yapıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor