"Tek eksiğimiz 3 puanımızdı"

Hüseyin, “Çünkü grupta oynadığımız ilk maçta mağlup olmuştuk. Türkiye Kupası'na devam edebilmek için bu maçın büyük önemi vardı. Maalesef bazen iyi futbol oynadığınız zaman maçı kazanamayabiliyorsunuz. Ben taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum mağlup olm

"Tek eksiğimiz 3 puanımızdı"
Hüseyin, “Çünkü grupta oynadığımız ilk maçta mağlup olmuştuk. Türkiye Kupası'na devam edebilmek için bu maçın büyük önemi vardı. Maalesef bazen iyi futbol oynadığınız zaman maçı kazanamayabiliyorsunuz. Ben taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum mağlup olmamıza rağmen bizi alkışladılar. İki tane hedefimiz vardı. Bunlardan biri olan Türkiye Kupası'ndan büyük ihtimalle elenmiş durumdayız. Ama hedeflerimizden bir tanesi de Türkiye ligi. Şu anda ligin lideriyiz, inşallah bunu böyle devam ettiririz” diye konuştu.

Beklentiler karşısında baskınında arttığını dile getiren Hüseyin, “Bunu kaldırmak kolay değil. Ama Trabzonspor gibi büyük bir takımda forma giyen futbolcunun bunu kaldırması bu baskıya alışması gerekiyor. Biz sessiz ve derinden gitmek istiyoruz. Her maçımızı final havasında oynayıp inşallah ligin sonuna kadar bu şekilde devam ederiz” yorumun yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor