TBB Başkanı Ulusoy için Trabzon'da

Türk Ceza Hukuku Profesörü ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Ulusoy'u yalnız bırakmadı. Dün öğle saatlerinde gelen acı haberle sarsılan Türkiye bugün Trabzon'a toplandı.  Başarılı İşadamı ve Trabzonspor'un ilk başkanı olma ünvanı ile anı

TBB Başkanı Ulusoy için Trabzon'da
Türk Ceza Hukuku Profesörü ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Ulusoy'u yalnız bırakmadı. Dün öğle saatlerinde gelen acı haberle sarsılan Türkiye bugün Trabzon'a toplandı. 
 
Başarılı İşadamı ve Trabzonspor'un ilk başkanı olma ünvanı ile anılan Ali Osman Ulusoy'un cenaze namazı Trabzon meydanda ki iskenderpaşa camiinde kılındı. Bu kara günde Ulusoy'u son yolculuğuna uğurlamak için gelen isimleri arasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'da yer aldı. Ulusoy, bu kötü günde yanlız bırakmayan Feyzioğlu ailenin acısına ortak oldu.
 
 
unnamed-(1)-002.jpg
 
702bb88c7192354c4a4f0eca567c23c0.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler