Tayfun: Kazanmayı aşırı istedik

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Tayfun Cora, ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamak istediklerini ifade etti. Takım olarak başarıya aç olduklarını belirten Tayfun, “Lig lideri olmamız sebebiyle rakiplerimiz bize karşı farklı motive oluyorlar.

Tayfun: Kazanmayı aşırı istedik
Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Tayfun Cora, ligin ilk yarısını lider olarak tamamlamak istediklerini ifade etti.


Takım olarak başarıya aç olduklarını belirten Tayfun, “Lig lideri olmamız sebebiyle rakiplerimiz bize karşı farklı motive oluyorlar. Bunda da haklılar. Herkes lideri yenmek ister. Ama bizim kaliteli bir kadromuz var. Zorlukların üstesinden gelebiliriz. Bugün belki çok iyi futbol oynamadık ama kazanmayı aşırı derecede istedik. Sonuçta istediğimiz 3 puana uzandık” dedi.

Tayfun, “Hedefimiz ligin ilk yarısını zirvede tamamlamak. Ondan sonra arayı da iyi değerlendirip başarımızı ikinci devrede de sürdürmek istiyoruz. Artık işimiz çok daha zor. Çünkü lider olmaktan çok o unvanı korumak daha önemli” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor