Taşçı "Biz ailece Trabzonsporluyuz"

HABER61.NET- SPOR SERVİSİ- Almanya’daki başarılı kariyeri sonrası Spartak Moskova’da mutsuz bir sezon geçiren 27 yaşındaki savunmacı Serdar Taşçı’nın Almanya’da yaşayan babası Nihat Taşçı ile Antalya’da yaşayan amcası Rahmi Taşçı haber61.net’e çok önemli

Taşçı "Biz ailece Trabzonsporluyuz"
HABER61.NET- SPOR SERVİSİ- Almanya’daki başarılı kariyeri sonrası Spartak Moskova’da mutsuz bir sezon geçiren 27 yaşındaki savunmacı Serdar Taşçı’nın Almanya’da yaşayan babası Nihat Taşçı ile Antalya’da yaşayan amcası Rahmi Taşçı haber61.net’e çok önemli açıklamalar yaptı.
Ailece Trabzonsporlu olduklarını belirten baba Nihat Taşçı “Oğlumun elbette Trabzonspor’da oynamasını isterim.Kendisi de zaten bordo-mavi formayı seve-seve giyerim diyor. Şu Almanya’da yanımda.Elbette son kararı kendisi verecek” dedi.Amca Rahmi Taşçı ise yeğeni Serdar’ın Trabzonspor’a gelmesine en çok biz seviniriz mesajı verdi.
 
 Hem Fenerbahçe’nin hem de Beşiktaş’ın ısrarla istediği başarılı oyuncu Serdar Taşçı Artvin’in Yusufeli ilçesinde doğdu. Trabzonspor’a olan hayranlığını her defasında ortaya koyan Serdar  Stuttgart'ın altyapısında yetişti.2006-2013 yılları arasında aynı takımda profesyonel olarak futbol hayatını sürdüren Serdar Taşçı 2013'ten beri Spartak Moskova forması giymekte
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor