Taraftarlardan stad önünde protesto!

Bir grup Trabzonspor taraftarı tezahuratlar eşliğinde stada doğru yürüyor.Trabzonspor'un evinde oynadığı Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyla 6 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.  Seyircisiz oynama cezası Kasımpaşa maçı ile başlarken tarafatarlar

Taraftarlardan stad önünde protesto!

Bir grup Trabzonspor taraftarı tezahuratlar eşliğinde stada doğru yürüyor.

Trabzonspor'un evinde oynadığı Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyla 6 maç seyircisiz oynama cezası almıştı.  Seyircisiz oynama cezası Kasımpaşa maçı ile başlarken tarafatarlar hafta içerisinde "TFF'yi tanımıyoruz, maçta stadda olacağız" şeklinde açıklamalar yapmıştılar.

Maçın başlamasına dakikalar kalada bir grup taraftar stada doğru yürümeye başladı ve stada vardı.

TARAFTARLARDAN DIŞARIDAN DESTEK

Trabzonspor'un toplamda aldığı 7 maçlık cezayı protesto eden Trabzonspor'un taraftar grupları maçın başlama saatinde Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun protokol tribünü önünde toplandı. Dışarıdan takıma destek veren tezahüratlarda bulunan taraftarlar, Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine de tezahürat yaptı. Trabzonlu Gençler Taraftar Grubu Başkanı Mehmet Fındıkçı, taraftarı sadece sermaye olarak gören federasyonu ve ona ait kararları tanımadıklarını belirterek, “Biz takımların gerçek sahibiyiz” dedi. Grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

 

bcae45dc94a9e31f588f798adf0b2b57_1.jpg

bcae45dc94a9e31f588f798adf0b2b57_0.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor