Taraftarlara centilmenlik uyarısı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor'un Belçika'da 6 Kasım'da Lokeren ile yapacağı maçın biletlerinin satışa sunulduğu belirtilerek, Trabzonspor'a ayrılan biletlerin https://bilet.trabzonspor.org.tr adresinden kredi kar

Taraftarlara centilmenlik uyarısı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor'un Belçika'da 6 Kasım'da Lokeren ile yapacağı maçın biletlerinin satışa sunulduğu belirtilerek, Trabzonspor'a ayrılan biletlerin https://bilet.trabzonspor.org.tr adresinden kredi kartıyla satın alınabildiği kaydedildi.

Bilet satışının 23 Ekim Perşembe günü saat 18.00'de sona ereceği ifade edilen açıklamada, biletlerin 105 liradan satışa sunulduğu belirtildi.

Açıklamada, toplu bilet satışı gerçekleştirilmeyeceği ve bir kişinin sadece bir bilet satın alabileceği vurgulanarak, internetten bilet satışı bittikten sonra Belçika'da nakit karşılığı elden bilet satışının yapılamayacağı bildirildi.

İnternetten alınan biletlerin, maç günü Daknam-dorp 18, 9160 Lokeren adresinde bordo-mavili kulübe ayrılacak bilet dağıtım noktasından Belçika saati ile 12.00 - 19.00 arasında satış belgesi karşılığı dağıtılacağına yer verilen açıklamada, biletlerini teslim almaya gelen taraftarların kimliklerini ibraz etmeleri gerektiği kaydedildi.

Açıklamada, müsabakayı izlemek isteyen taraftarların maç günü pasaportlarını yanlarında bulundurmak zorunda oldukları ve güvenlik gerekçesiyle stadyuma toplu halde gelmeleri gerektiği vurgulandı.

-Taraftarlara centilmenlik uyarısı
Taraftarlara centilmenlik uyarısında  bulunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
"Stadyuma meşale, maytap gibi yanıcı patlayıcı madde sokulması ve bu maddelerin stadyumda kullanılması kesinlikle yasaktır. Kulübümüzün bu konularla ilgili UEFA'da daha önceki maçlardan mevcut dosyaları nedeniyle böyle bir durum tekrarlandığında kulübümüz saha kapatmaya kadar varabilecek yaptırımlarla karşı karşıya kalacaktır. Ayrıca Belçika mevzuatına göre bu tür maddelerin stada sokulması yasak olduğundan bu ihlali gerçekleştiren kişiler adli bir yaptırımla karşı karşıya kalabilecektir."

Herhangi bir siyasi, ırkçı, ayrımcı mesaj içeren pankart ve bayrağın stadyuma sokulması, tribünde açılmasının yasak olduğuna vurgu yapılan açıklamada, "Böyle bir olay yaşanması durumunda kulübümüz UEFA tarafından önemli yaptırımlarla karşı karşıya kalacak ve bu ihlali gerçekleştiren kişiler hakkında yasal işlem yapılacaktır" uyarısında bulunuldu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor