Taraftarın adresi değişti!

Trabzonspor’u sezon sonunda basketbol heyecanı sardı... Bordo-Mavililer’in futbolda hedefsiz kalmasının ardından gözler bir anda, müthiş çıkış yakalayan salonun Fırtınası’na çevrildi. Taraftarlar da önce EuroChallenge’ta finale kalan, sonra da Play-Off oy

Taraftarın adresi değişti!

Trabzonspor’u sezon sonunda basketbol heyecanı sardı... Bordo-Mavililer’in futbolda hedefsiz kalmasının ardından gözler bir anda, müthiş çıkış yakalayan salonun Fırtınası’na çevrildi. Taraftarlar da önce EuroChallenge’ta finale kalan, sonra da Play-Off oynama başarısı gösteren takıma desteğini esirgemiyor. İlk turda Darüşşafaka’yı eleyen ve yarı finale kalan Trabzonspor’da gözler şimdi yeni rakibinde.

Anadolu Efes-Türk Telekom eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak olan Bordo-Mavililer’in başkanı Abiş Hopikoğlu, gelinen noktayı Fanatik'e değerlendirdi. Hopikoğlu şöyle konuştu: “Bu bizim planlarımızın ötesinde bir durum değil. Tesadüf hiç değil. Ancak tabi ki emeklerimizin karşılığını sportif olarak da alabilmek güzel. Camiamıza yakışır bir mücadele sergilediğimize inanıyorum. Kentin ve sporseverlerin ilgisi de bizi gerçekten en az sonuçlar kadar memnun ediyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor