Taraftardan TFF'ye büyük tepki

Trabzonspor'da Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Arslan ve Ali Uzunay'a PFDK'nın vermiş olduğu rekor cezaların yankıları sürerken TFF'nin ceza konusunda UEFA'yı araması Trabzonspor taraftarlarınca çifte standart

Taraftardan TFF'ye büyük tepki

Trabzonspor'da Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Yakup Arslan ve Ali Uzunay'a PFDK'nın vermiş olduğu rekor cezaların yankıları sürerken TFF'nin ceza konusunda UEFA'yı araması Trabzonspor taraftarlarınca çifte standart olarak yorumlandı.

Bordo-Mavili takımda Fenerbaçe karşılaşması öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ı aradığını belirterek gündeme bomba gibi düşen Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu PFDK'dan rekor ceza ile cezanlandıldı.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in katıldığı televizyon programında PFDK'nın cezaları açıklamadan kendi kurullarını etki altında bırakacak açıklamasında "Savcılarımızı göreve çağırıyorum dava açmaları lazım" cümlesi kamuoyunda tepkilere neden oldu.

Türkiye Futbol tarihinde emsali görülmemiş cezanın öncesinde UEFA'dan, Bir kulüp başkanının maçın hakemini araması konusunda bilgi alan TFF nasıl bir yaptırım uygulanması konusunda UEFA'dan yardım istemiştir.

Yaşanan bu gelişme sonrası Trabzonspor taraftarından tepki toplayan Türkiye Futbol Federasyonu sınıfta kalmıştır yorumlarına maruz kaldı.Üç Temmuz'da başlayan ve gelinen süreçte henüz kupası teslim edilmeyen Trabzonspor bu konuda mağdur edilmiştir denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu şike konusunda TFF'nin özerk olduğu açıklaması her fırsatta yinelenirken Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hakem Bülent Yıldırım'ı araması konusunu Özerk olan ve bütün kararlarını kendi verirken hakem konusunda UEFA'dan yardım istemesi olumsuz yorumları da beraberinde getirdi.Madem Türkiye Futbol Federasyonu özerkti UEFA'ya danışmadan bu konuyu kendi içinde neden halletmediğini merak eden Bordo-Mavili taraftarlar Federasyon işine gelmediğinde özerk işine geldiği zaman Söz konusu Trabzonspor olunca UEFA'ya danışabiliyor yorumunu yaptı.

Haber61.Net Tuncay LAKOT 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor