Taraftardan takıma tabutlu tepki

Bank Asya 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Diyarbakırspor'da, transfer alacakları ödenmeyen 20 futbolcunun kampı terk etmesinin ardından bir grup Diyarbakırspor taraftarı kulübe sahip çıkılmadığı gerekçesiyle tabutlu eylem yaptı. Diyarbakırspor'un mali so

Taraftardan takıma tabutlu tepki
Bank Asya 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Diyarbakırspor'da, transfer alacakları ödenmeyen 20 futbolcunun kampı terk etmesinin ardından bir grup Diyarbakırspor taraftarı kulübe sahip çıkılmadığı gerekçesiyle tabutlu eylem yaptı.


Diyarbakırspor'un mali sorunlarının çözülmesini isteyen Diyarbakırspor Taraftarlar Derneği üyeleri, Atatürk Stadyumu'nda biraraya geldi. Grup, hazırladıkları tabuta Diyarbakırspor flamasını örterek Fatiha okudu.

Burada konuşan tribün lideri Ramazan Tugay, 41 yıllık mazisi olan Diyarbakırspor'un kentin tek eğlence kaynağı olduğunu belirterek, ''Maalesef Diyarbakırspor'u halkımıza çok gördüler. Diyarbakırspor sağken, diriyken bütün insanları rahatsız ediyordu. Bütün herkesin kapısını çalıyordu. Oysa ki rahmet etti. Şu anda gördüğünüz gibi Diyarbakırspor'u yalnız bıraktılar. Sizden tek ricam bırakın bari mezarında rahat uyusun. O borçlarınız üzerine bir çizgi çizin, üstüne de bir soğuk su için. Çünkü Diyarbakırspor öldüğü zaman borçlar da kalmıyor. Bütün Diyarbakır halkının başı sağolsun'' dedi.

Daha sonra tabutu omuzlarında taşıyarak Ofis Camisine getirdi, gıyabi cenaze namazı kıldı. Grup daha sonra olaysız dağıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor