Taraftardan Kweuke'ye: Başkan ol

ÇAYKUR Rizespor'u deplasmanda Osmanlıspor’a karşı attığı golle galibiyete taşıyan Leonard Kweuke'ya foto montajla general üniforması giydiren yeşil mavili taraftarlar, hem, "Kweuke varsa sıkıntı yok" yorumunda bulundular, hem de, "Rize’ye Belediye Başkanı

Taraftardan Kweuke'ye: Başkan ol

ÇAYKUR Rizespor'u deplasmanda Osmanlıspor’a karşı attığı golle galibiyete taşıyan Leonard Kweuke'ya foto montajla general üniforması giydiren yeşil mavili taraftarlar, hem, "Kweuke varsa sıkıntı yok" yorumunda bulundular, hem de, "Rize’ye Belediye Başkanı ol" çağrısı yaptılar. 

Süper Lig'in 19 golle Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından en fazla gol atan 3'üncü takım unvanını Fenerbahçe ve Antalyaspor ile paylaşan Çaykur Rizespor'da Kweuke, 8 golle yeşil mavili takımın en gölcü oyuncusu oldu. Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımında 35 maçta 13 gol attıktan sonra Çaykur Rizespor'a transfer olan Kweuke, 3'üncü sezonda yeşil mavili forma altında 32 gole ulaştı. 

Kweuke, bu sezon attığı 7 golün 5'ini deplasmanda, 3'ünü ise sahasında oynanan maçlarda kaydetti. Kweuke’nin 8 golünden 3'ü penaltılardan geldi.

17 BİN KİLOMETRE UÇAK YOLCULUĞU YAPTI

Çaykur Rizespor’un son haftalardaki en formda oyuncusu olan Leonard Kweuke, son dakikalarda buldukları gollerle 4-3 kazandıkları Galatasaray maçının da yıldızı oldu. Tecrübeli golcü, milli maçlar nedeniyle verilen arada Kamerun milli takımı için yaklaşık 17 bin kilometre uçak yolculuğu yaptı. Osmanlıspor maçından 2 gün önce kadroya dahil olan yıldız oyuncu, yorgun olmasına rağmen 90 dakika mücadele ettiği maçta son dakikalarda attığı golle takımına 3 puanı getiren isim oldu.

GALİBİYETİ TARAFTARA HEDİYE ETTİ

Kweuke Osmanlıspor karşısında attığı golle alınan 3 puanı yeşil mavili taraftarlara hediye etti. Sosyal medya hesabı üzerinden taraftarlara mesaj gönderen Kweuke, Torku Konyaspor maçında da olmaya çağırdı.

TARAFTARLARDAN ÖVGÜ

Çaykur Rizesporlu taraftarların sevgisini kazanan Leonard Kweuke için sosyal medyada ilginç mesajlar yayınlandı. Foto montajla general üniforması giydirilen oyuncu için, "Kweuke varsa sıkıntı yok, adamın dibisin, başkan Kweuke" yorumları yapıldı. Bazı taraftarlarda, Türk vatandaşı olmaya davet ettiği Kweuke’ye "Rize'ye belediye başkanı ol'' çağrısında bulundular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler